ЦИА: Путин би ратовао за Србе

У поверљивој анализи достављеној дипломатама каже се да би Русија у случају рата на Балкану сасвим сигурно стала на страну Србије и РС. Руске ракете и авиони би у року од неколико сати спречили сваки већи напад на Србе, наводе обавештајци.

Свијет 04.03.2018 | 13:18
ЦИА: Путин би ратовао за Србе
Председник Русије Владимир Владимирович Путин без оклевања би ушао у рат уколико би Срби у Србији и Републици Српској били фронтално нападнути. Руска војска је по налогу председника Путина већ разрадила детаљне планове за одбрану српског народа на Балкану, а нема никакве сумње да би Путин, у случају потребе, интервенисао и на Косову.

Ове тврдње стоје у поверљивој анализи коју су по налогу Стејт департмента израдили оперативци ЦИА, а она је протекле недеље достављена и америчким дипломатама у Београду.

Како сазнајемо, аналитичари ЦИА процењују да ни случајно не треба провоцирати Путина на Балкану.

"Путин Србију и Републику Српску доживљава као последње искрене савезнике у овом делу Европе, као своју зону интереса и утицаја коју је спреман да брани свим расположивим средствима. Поуздани извори из Кремља сведоче да Путин неће оклевати да употреби војну силу ако Срби буду у опасности",наводи се, између осталог, у поверљивом извештају у који су уредници Информера имали увид. 

У том документу се прецизира да је Путин у стању да Србима помогне у најкраћем могућем року.

"Руске ракете и авиони би за само неколико сати спречили сваки већи, фронтални напад на Србе у региону. Нема никакве сумње да би, на захтев Београда, Русија интервенисала и на Косову, наравно у корист Срба. Москва не признаје Косово као државу и њу ни на који начин не обавезују односи са Приштином", пише у овој обавештајној анализи на основу које ће се, између осталог, одређивати будући потези Америке и западних савезника у нашем региону.

Сасвим је занимљиво да аналитичари ЦИА данашњу ситуацију у србији и на Балкану упоређују са оном од пре рата на Косову 1999. године.

"Београд тада није имао ниједног озбиљног савезника у свету, а то данас није случај. У овим околностима немогуће је улазити у било какав већи оружани сукоб са Србијом а да то са собом не повуче и сукоб са Русијом. Не треба, такође, занемарити ни значајне интересе Кине у Србији, али и економске интересе Немачке и других великих европских земаља који су присутнији више него икада раније", каже се у документу и препоручује америчким званичницима да се додатно ангажују на изналажењу 'трајног мировног аранжмана са Србима и Србијом'.

"Војно решење питања Косова, као и насилно наметање решења Србима у БиХ, односно Републици Српској су опције које би са собом носиле велике ризике по интересе и САД и ЕУ. Зато је потребно наћи компромисно решење којим би и Срби били делимично задовољни, а што би довело до трајне стабилности региона. Само у тим условима Србија би можда могла да се додатно приближи НАТО пакту и дугорочно дистанцира од Русије", наводе аутори анализе.

"И без ових информација можемо бити сигурни да би нам Русија у случају агресије пружила сваку помоћ. Руски званичници више пута су рекли да жале што је Русија биле слаба током НАТО бомбардовања па није помогла", рекао је Љубан Каран, бивши потпуковник КОС.

Захарова: Не условљавајте Србију

"Русија се противи условима које ЕУ поставља Србији, као и увођењу антируских санкција, поручила је Марија Захарова, портпаролка руског министарства спољних послова.- Београд може да развија односе са било којом земљом или регионом у складу са вољом свог народа. Не видимо ту никакве противуречности. Председник Србије Александар Вучић је након недавног сусрета са шефом руске дипломатије Сергејем Лавровом у Београду о томе изнео јасну позицију од које треба полазити. Сматрамо да је погрешна и штетна западна политика 'или-или', која је имала разарајуће последице по одређене земље", навела је Захарова.

(Информер)

Коментари / 98

Оставите коментар
Name

Па

04.03.2018 12:21

То и птице на грани знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реп

04.03.2018 14:07

То се нароцито видило кад је нато туко Србију.

Name

Мики маус

04.03.2018 14:31

Незнам само како би досли ти авиони исто ко онда кад су нас бомбардовали а њих ниде теско оном кога рус брани на.... је

Name

ре реп

04.03.2018 16:49

Процитај текст па коментариси.нису тад били у могуцности

Name

@Па

04.03.2018 21:37

Управо тако. Довољно је погледати како је Русија под Путином (за разлику од Русије под пијандуром Јељцином) стала на страну свог савезника. Конкретно: Сирије. А Срби су ипак много ближи Русима него било ко други. Зато: Ако је домет ЦИА да обзнани очигледно онда ништа од њих!

Name

Ре реп

05.03.2018 07:38

Овдје се ово безнађе и неће завршити без стране чизме! Руске, Њемачке или Турске, небитно! Кад не знамо сами живјети и уживати у овом што нам је Бог дао, нек нас поравнају, шта ће друго! Разбили су један исти народ на сто корпуса и исто толико религија, свако хоће да буде велможа у свом сокаку! Ужас...

Name

Вук

06.03.2018 07:37

Извор је Информер , повући воду за информацијом и ништа даље не читати.Србин сам учесник ратова ал овакве будалештине су ми смјешне.Руси ме не требају бранити , бране нас читав вијек а на крају ће граница бити у Земуну а Срба 3 милиона.Толко о овој браћи , а о новинама чије писање преноси информер не вриједи трошити ни слова.Читаоци Информера ионако читају само наслове.

Name

Ре Па

06.03.2018 08:28

То су прице за петогодисње малоумно дијете. А то је психологија Информера и вецине СрБа.

Name

Ин

04.03.2018 12:23

Ооооо да Ратовали би до последњег србина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.03.2018 14:41

Није бас тако,знају они у ЕУ и НАТУ да су Бугари наклоњени Русима.

Name

бане

04.03.2018 14:44

Бас као И до сада

Name

Прабугарин

05.03.2018 11:00

Ја сам овде 27. Година. Бугари их очима немогуће гледати.И нису идиоти као ми иако смо исти православни народ.Нема ни једног Бугара који ће ти рећи мајка Русија.Једино ми болесници незнам зашто.За њи мајка је Бугарска а не нека тамо Русија.Људи су у ЕУ и НАТО-у.Можда би и наша мајка требала бити Србија и РС.Зато немојте причати глупости.А Преко Бугарске могу проћи само ако им НА ТО дозволи.Пуно глупости причате.Затупљени сте тамо тежинским медијем и мислите да је све онако како вам сервирању.Иначе Сарадјују пословно привредно економски туристички са Русијом много добро без обзира што су у Нату и ЕУ.Тако да би било боље гледати неке друге изворе информирање. Не Србије БиХ и РС чак и Хрватске.Љеп поздрав из Бугарске.

Name

ре Прабугарин

05.03.2018 16:11

А ево ста прави Бугари казу: И кноw тхис пост ис нот релатед то тхе артицле, бут тхере wас но отхер плаце то wрите ит. Тодаy ит ис тхе греатест холидаy ин Булгариа, а натионал холидаy wе wоулдн'т хаве иф ит wас нот фор Руссиа'с греат гоод деедс.) И wисх манy Блессингс то Бротхерлy Руссиа фор либератинг Булгариа фром тхе Туркисх yоке! Тодаy 03/03/2018 ис 140тх анниверсарy оф тхе Руссо-Туркисх либератион wар 1876-1878 ин wхицх Булгариа гаинед итс индепенденце. Регардлесс оф wхат тхе Булгариан политицианс (манy оф тхем суппортед бy тхеир wестерн мастерс) аре доинг тхе мајоритy оф ус тхе Булгарианс аре гратефул фор тхе сацрифицес Руссиа маде то либерате Булгариа фром Туркеy. Пеаце анд лигхт то тхе соулс оф алл тхосе Руссианс анд еверyоне елсе wхо сацрифицед тхеир ливес фор тхе либератион оф Булгариа. Год Блесс Руссиа! Такодер нека процитају и они који казу теско ономе кога Руси бране... Ово је реаговање на један текст на сајту:соутхфронт.орг

Name

Ре Прабугарин

05.03.2018 16:14

Мозда зивис у неком циганском насељу тамо.Па засто нису Бугари послали своју војску на Истоцни фронт у ИИ св.рату?

Name

Марио

05.03.2018 17:19

Немој тако нека нама наши срба има и код њија добрих тешко је наћи ал има

Name

Реплика за ре

05.03.2018 18:10

Ја живим у Софији а незнам у којој ти циганских махали живиш.А опет ти кажем Боли Бугаре она ствар за Русе.Па и ембарго су им ували.А ти и даље живи у некој својој лажи лажи сам себе и гуши се у свом смраду и мисли како ће ти Руси помоћи.Кад су ослобадјали Србију и ушли у Београд појебали су све женско што су стигли а што нису то су побили.Ушли су и на Косово па су све опљачкали одњели тад Шест милиона долара и оставили народ гладан.А и кад је Нато бомбардирао Србији нису се умијешали.А и сада су зајебали Србију на превару им узели Гас НИС дијабетеса узели све ресурсе рекли да ће јужни ток или преко Србије и вентил за европу бити у СрбијиИ онда опет љепо ли.. ц Србији само саопштили нема јужног тока.Кад је Србија тражила ревизију руси рекли ево вам к...ц да изнијете очи.Толко од мајчице Русије.А боли ме она ствар И за Русију и за тебе .Ако мислиш да ће те они бранити твоја ствар.А могао би мало изаћи из тога циганлука па мало дочи у Софији па да упоредиш шта је циганлука толко

Name

Прабугарин за марио

05.03.2018 18:22

Знам да се половина јужне Србије Прехрањује у Бугарској јер тамо око Пирота Лесковца Димитров града Околни Села попут Војника .јер тамо немају шта јести Раде 3 мјесеца и врачају се.А и овде је мало друкчија историја. Него Србска свако своју историју пише.Ии ма и разне штампе медија режимске опозиционе националне државне.Али дјаба то онима као РЕ објашњавати.Напишеш коментар а неко ко нема појма почне ти филозофирати.Само кажем немој учити оца како се деца праве.То би било исто ко да ја сад паметујем неком Финцу нешто а никад нисам био у финској Али то је наш проблем.Што би рекао народ Тако смо ми Срби ,зато нас и сврби пуно спомињемо историју ,а уствари свако пише своју историју.

Name

сарајлија

04.03.2018 12:25

А куда би пришли Србији?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.03.2018 12:58

Куд би год хтјели...

Name

Независан

04.03.2018 12:59

Немој ти да се бринеш куд би пришли србији и србима имају они ракете из москве директ у сарајево стиће без да мрдају икуда

Name

Далај Лама

04.03.2018 13:04

Окрените се економији и зивоту а не рату. Мислим да треба мало сире гледати на ствари које нас погадјају горе него бомбе. Економија и само економија мозе да донесе бољитак на еx СФРЈ.

Name

Бијељина

04.03.2018 13:06

А ко би их зауставио, можда Бугари?

Name

Мило

04.03.2018 13:21

Не морају ни прилазит они би то обавили из русије ракетама сила је то

Name

попара

04.03.2018 13:34

Док би Руси досли од Србије и РС-а би остала прасина.Засто Руси не поставе ултиматум НАТО-у да се тенкови са руских граница повуку?Не мозе Русија одбранити себе саму у окрсају са НАТО.Русија це се сама распасти услед екомомских санкција.Па не могу произвести ауто да ваља,путницки авион,телефон.....Русија је само огромна бензиска станица.

Name

сарајлија

04.03.2018 13:52

Зар има људи који стварно у ово вјерују? Исто као и они Бошњаци који су говорили да ће турци дићи своје Ф16 авионе ако неко дирне у Бошњаке... Србија и БиХ су опкољени НАТО земљама.Руси без знања америке не могу у Србију и БИХ послати ни ексенцију за киселе паприке.

Name

Родјак

04.03.2018 14:36

Е мој Сарајлија. Ти не видис даље од носа. Јос си у деведесетим...Ил се мозда само тјесис

Name

ре сарајлија

04.03.2018 16:54

Не сикирај се ти.давно би Бакир кренуо на Републику Српску ал зна ста га цека.неце да насједне ко његов стари.

Name

ре попара

04.03.2018 16:57

Не сикирај се ти за нас вец за свој тор.

Name

Неђо.4.Март.2018

04.03.2018 17:05

Ре-Управу си.

Name

@Попара

04.03.2018 19:24

А, колико вреди ауто без безинске станице? Запад продаје луксуз, а Руси ресурсе и храну. Кад загусти, може се без ајфона, ал без гаса и хране, тешко!

Name

Ре

04.03.2018 21:38

Дефинитивно натод пукао какве гадости.

Name

јојо

05.03.2018 10:43

Преко солуна...

Name

ре бијељина

05.03.2018 14:20

Зар стварно мислиш да би руси тек тако прејахали Бугарску? Па то би онда значио апсолутни рат у Европи! И да, јебли вас и једни и други све који овдје подржавате рат.

Name

Ја глупости

06.03.2018 07:42

Какви Руси какви бакрачи , прича за малу дјецу , још само НАТО да им каже ајд прођи.Мало Морген , Нато је поставио тенкове на границе Русије и ту вам пада сва ова усрана дјечија прича.

Name

Бугарин за бјељину

07.03.2018 05:18

Не причај глупости кад немаш.Нормално да би и зауставили Бугари јер су у НАТО и ЕУ и у савезу са САД.А Јел баш мислиш да би ти Руси жељели рат са Нато Е у и САД због једне Србије.Јрдино ако хоће рат могу кренути преко Бугарске без питања. Да је Бугарска сама па ок али није зато је и ушла у НАТО.И превише се курчимо са том Русијом.Незнам што нам 1999 није помогла.Србија је њој играчка око Запада.Зезнули су нас и за јужни ток и украли гас НИС.Мали смо и небитни ми за Русе а то Православље Брача то у политици нема има само интерес.

Name

Слависа

04.03.2018 12:26

Попустите нас мало стим ратовима ионако је немогуце зивјети у овим прцијама. А Информер и њихове глупаке бих само питао а куда би то Руси долетјели све је около затворено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.03.2018 13:58

Тако имал будуцности деци. Ко оце рат у куци му био

Name

!!!

05.03.2018 11:41

Наравно да не треба мислити о рату, ал исто тако не треба се ни заваравати вјечитим миром, јер не зависи од нас. Читам ове глупости као куда би Руси евентуално дошли? Недао бог да затреба дошли би најкраћом могућом путањом. Зависи из које базе њихове било би преко Румуније или Бугарске, или одоздо од Грчке. Не би се они много цјенкали тражећи одобрење за прелет. Свако регистровања њихових авиона у бришућем лету они би имали начина да онеспособе системе везе нато кишобрана исто као што су Амерички авиони уништили 1994 Краишке системе веза и комуникације међу јединицама и тиме је одбрана САО Краине постала бесмислена. Руси би на нешто савременији начин избушили НАТО противваздушни кишобран. Зато сарајлијо и ти и ја и сви ми заједно молимо бога да до нечег сличног не дође.

Name

блбл

04.03.2018 12:26

Хахаха "тајни извори", "поверљиви подаци" "аналитицари" ... Русија стати иза БиХ ентитета РС ? хахахаа па где је била деведесетих?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Независни

04.03.2018 13:01

Тад није Путко био на власти нек почну било шта па ће да виде од куд це долетити зато Путин тајно наорузава Србију

Name

Реп за независне

04.03.2018 14:09

Моли ти Бога да недодје до рата.Јер тудја рука свраба нецесе.

Name

Ре блбл

05.03.2018 12:22

1995. смо створили Српску, а Руси нису помогли, него одмогли. Ако сад хоце да помогну ста мислис ста цемо створити.

Name

Лија

05.03.2018 12:33

Не ради се о било каквом тајном наоружавању Србије. Све је транспарентно. Једино је интресантно зашто Србија стационира одређене војне ефективе према границама унутрашњих сусједа а не према вањским границама. Није ово вријеме пијаног Јелцина и плашљивог Горбачова......

Name

Неко тамо

05.03.2018 16:37

Сјеверна осетија :)

Name

Марио

05.03.2018 17:29

Драги срски народе не уздајте се у које какве приче данас брат брату не помаже комшија комшији а камо да вама руси помогну данас свако гледа своју корист и интерес путин и незна гдје је република србска или да и постоји а камо да би вам помаго или вас бранио питај те некога из републике србске јел знаде гдје је Тјумен, Абакан, Перм и.т.д могу и додика питати незна сигурно ни гдје је ни шта је то као и путин за републику србску без љутње мали смо ми да би некога заинтересовали да ми било коме шта значимо већ би неко реко доста дај да се рјеши тај проблем а не пустили су да нам се народ сели и да остаје све пусто ако вако настави биће босна ко сахара пуста

Name

Цале!

04.03.2018 12:29

Па зна Путин да би после Срба он досао на ред,зато је боље да се брани у Србији,Сирији итд него у Русији!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко тамо

05.03.2018 16:38

Јос добија поене код куце а народ сиромаснији сваки дан :)

Name

Освит

04.03.2018 12:35

Јак вам је извор ,дајте мало прицајте како да боље зивимо да се бољим стандардом изборимо за бољи статус у свијету а не да нас зута стампа поставља у свјетске теорије завјера пису хрпу глупости и на томе граде геополитицке стратегије којима су склони ултранационалисти који никад у историји нису стварали него само русили оно сто су други градили и увијек зивјели као паразити и по могуцности производили ратове да би могли пљацкати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Информер

04.03.2018 12:39

Информер слуге београдског резима.Нека нико не призива рат у БиХ.Овдје демографско стање јако лосе а власт умјесто да сваки дан ради несто да побољса стање они се као сјете у изборној години

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исток

04.03.2018 12:43

Неко нам оце навуци батине на гу..цу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Историја

04.03.2018 12:44

Само да нас не бране као у Сан Стефану...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма како да не

04.03.2018 12:46

Као просли пут

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРПСКИ СОКО

04.03.2018 12:50

ДА ЛИ ЦЕМО СЕ МИ ИКАД ОСВЕСТИТИ,,РУСИЈА БИ ПОМОГЛА СРБИЈИ И РС..А ПО КОЈУ ЦЕНУ ??ДА СРБИ РАТУЈУ ДА АМЕРИ И РУСИ И ОСТАЛА БРАТИЈА НА ТЕРИТОРИЈИ ЕXYУ НАПРАВЕ ДРУГУ СИРИЈУ,,ТЕСТ ЗА РАКЕТЕ АВИОНЕ ИТД..ТЕСКО ОНОМ КО ЗЕЛИ РАТОМ ДА ОСТВАРИ НЕКЕ БЕНЕФИТЕ,,САМО МИР ДЕЈТОНСКИ МИР И САВЕЗ ЗА ПРОМЕНЕ,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немојте нас бранити брацо Руси

04.03.2018 12:56

Ма ЦИА појма нема.Не би он мрднуо ни ноктом од малог прста за Србе а то је и боље.Видимо како су просле земље попут Сирије гдје су Руси и Амери бранили демократију и народ.Није остао камен на камену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

1999

04.03.2018 13:12

Сто нису ратвали ... ратовал би śипак.

Name

АСАД

04.03.2018 13:46

Јос на власти, па ти прицај прицу.

Name

мемо

05.03.2018 01:21

Недај боже рата а наравно пола босне иде у НАТО а Србија и РС санкције и наравно остају са русијом и то је горе од рата.

Name

@мемо

05.03.2018 16:42

И потпуна блокада док не буду јели трави као у Сјеверној кореји

Name

007 БОНД

04.03.2018 13:05

Само Америка и Нато могу да спасе сербски народ на Балкану! Русија је пропала јер јој је Нато на њеној граници!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко тамо

05.03.2018 16:43

Срби да су паметни а оцигледно нису да удју у НАТО и посаљу војску на Косово.

Name

С

04.03.2018 13:08

Русија је пропала! Нато би је развалио и поравнао за пар дана!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.03.2018 14:17

Господине крмпотицу, видис да се немогу борити са хладноцом код додје из Русија а камоли са војском....???Њихова хладноца паралисе цијо свијет а они се купају вани.

Name

Ја

04.03.2018 14:45

НАТО није могао да порази и поравна ни Србију 1999 за неколико дана а не Русију...Знају они добро да не смију пипнути Русију. Само лају около

Name

Драган Модрича

04.03.2018 13:12

И до се испроба на нама и исток и запад и сјевер и југ, овдје нико више неће бити жив!!..да и у ближој околини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мемо

05.03.2018 01:27

НАТО није био циљ да поравња и уништи Србе него да повуци војску са косова , бацали су летке где ће и када шта да бомбардују .

Name

Нема рата

04.03.2018 13:13

Мислим да текст многи нису разумјели. Ција је дала до знања Американцима да морају мијењати досадасњу политику. Стални напади на Србе висе немогу проци.То јест морају тразити нацин како да се искупе за злоцине Које су Србима уцинили. То је смисао текста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.03.2018 09:16

ЦИА да се искупи Србима за ЦИА-ине злочине? Мајко мила...

Name

попара

04.03.2018 13:29

Никад нисам процитао смијеснијег текста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

само ме интересује

04.03.2018 13:32

Како би Руска војсак стигла до Србије, кад је све НАТО у околини? То знаци напад на НАТО савез ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

04.03.2018 15:49

Сањај, кад се пробудис немој да те глава боли .

Name

Ре

04.03.2018 19:29

Преко БиХ

Name

Вук

06.03.2018 07:44

Прост одговор -НИКАКО.

Name

Драго

04.03.2018 13:32

Нека нас нико не брани, дајте нам да радимо, мени не смета ни муслиман ни хрват, смета ми кад немам динара за каву....

ОДГОВОРИТЕ
Name

мемо

05.03.2018 01:24

Свака част за коментар.

Name

Па

04.03.2018 13:38

Ја ЦИА- и ништа не верујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смоки

04.03.2018 13:42

Аха..исто као и 99те .Ма уздај се усе и своје кљусе. Русија никад неће рескирати због банана дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоки Приједор

04.03.2018 13:44

Ко цита Информер уопсте??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока

04.03.2018 13:46

Не лупетајте пуно вец се ухватите Развоју и запославању

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питам се

04.03.2018 13:56

Ко би то напао Србе? Мало ми је нејасно? Свемирци мозда?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славиша

04.03.2018 14:17

Доста је више било НАТО и криминалаца белосветских.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коо

04.03.2018 14:25

Јаста, прелетит це преко НАТО територије да би ратовали против њих. Ово само луд мозе вјеровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цс

04.03.2018 14:47

Њемачке снаге из другог светског рата су много боље биле устројеније и моћније од сада нато савеза!?Тако да о односима сила је дискутабилно расправљати и исходима ако би недај боже до сукоба дошло.Руси би и овај пута само бранили своје а шта би нато бранио?Можда Москву!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неум

05.03.2018 14:55

Па БиХ има излаз у медјународне воде.... ето туда

Name

Ре Неум

06.03.2018 02:00

Мозе И на Брцко са рибарским цамцом.

Name

Не

04.03.2018 15:09

само за Србе вец и за Грке !

ОДГОВОРИТЕ
Name

русија

05.03.2018 07:21

Нека русије и путина зелимим пуно среце и путину и цаеској русији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРЕСЕРАВАЊЕ

05.03.2018 10:52

Ово је класично спиновање. Нема шансе да би Русија бранила Србију, као рецимо Сирију, али су и мале шансе да је неко нападне. Како ће бранити некога са ким нека Уговор, који нажалост ова жута власт Србије никад неже потписати, напротив, ево их з НАТУ, само да предају Косово и Метохију до идуће године. Војска Србије је једина шанса,, јер је Србија данас окупирана инутра са два еђалона циибих плаћеника, да се никад усправити неће, ако часни официри не буду реаговали?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФИКА

05.03.2018 12:15

ДА ЈЕ СРЕЋЕ А ПОСЕБНО ПАМЕТИ ДА СЕ ПОЧНЕМО БАВИТИ ЖИВОТНИМ СТВАРИМА ТЈ. КАКО И ОД ЧЕГА ЖИВЈЕТИ, РАЗВОЈЕМ ПРИВРЕДЕ, ШКОЛСТВА, ЗДРАВСТВА, А НЕ НЕКИМ ВЕЛИКИМ ТЕМАМА, ОД КОЈИХ НИКАВИХ КОРИСТИ. ЧОБАНИ УМЈЕСТО ОВЦАМА СЕ БАВЕ НАТО-ОМ И ГЛОБАЛНИМ СВЈЕТСКИМ ТЕМАМА.....

Name

босанацбрцко

05.03.2018 12:05

фино фино од руса само их несто не видјесмо за вријеме оне катаклизме 2014 него нас турци аустријанци и свабе вадисе из воде ал хајд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Види ово

05.03.2018 20:04

Па, ово из Информера. Ццццц

Name

ИСТИНА

05.03.2018 12:09

Једна стара пословица казе теско оном кога је Рус бранио И цифут хранијо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Русија

05.03.2018 17:15

Је вец једном бранила Србију ! Има те страх да не би и други пут. Неки се вец сада језе, кад помисле ста их цека на Балкану.

Name

блбл

06.03.2018 07:23

Бранила је само у савету безбедности када је спрецила резолуцију о геноциду у БиХ за који сви знамо да је био.Не требају нама никакве резолуције јер народ зна ста се десило и ко је геноцидан. дациц се хвали како је нај веци успех Србије спрецавање резолуције о геноциду. Дно дна.

Name

Нато за Русија

06.03.2018 07:52

Јадна си била ти да неког браниш , толико си бранила друге да те нико жив у Европи не воли и не поштује , а ти би требала бити дио Европе.Гдје ти је Источна Европа , гдје ти је бивши Совјетски Савез , у Чеченији си направила Исламску државу налик на Ђжамахирију ,остала си сама , и што је најјасније брзо ћеш се распасти , али има ту квачица која недостаје.У случају распада не зна се којој би Руској мафији припали кључеви од нуклеарног арсенала.Док се то не рјеши опстајеш , даће ти се и убодеш које зрно , ал само у комшилуку , остало заборави.

Name

Тузлак

06.03.2018 00:18

Знам само да нецу узети пуску и пуцати на некога ко је оставио уплакану зену и дјецу и код куце и не зелим да на мене неко пуца, а за ове сто се куну у русе и турке све ја то разумијем да људи имају симпатије према неким земљама и имају право на то али редови су пред њемацком и словенском амбасадом, а не пред турском и руском

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

06.03.2018 11:16

Владимир Путин је цар новог Византиског царства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

грунф

06.03.2018 18:39

Хм. Има један мали проблемциц. Становниство на балкану је толико зависно од економије тзв запада да је довољно само пар дана санкција било којој дрзави у регији а посебно радно интензивној каква је Србија и сах мат. Какав рат против резимских банана дрзавица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лектор

07.03.2018 07:55

Да,да све трцимо да гинемо за вас.Па да нам цитава Европа уведе санкције због вас.

ОДГОВОРИТЕ