CIA: Putin bi ratovao za Srbe

U poverljivoj analizi dostavljenoj diplomatama kaže se da bi Rusija u slučaju rata na Balkanu sasvim sigurno stala na stranu Srbije i RS. Ruske rakete i avioni bi u roku od nekoliko sati sprečili svaki veći napad na Srbe, navode obaveštajci.

Svijet 04.03.2018 | 13:18
CIA: Putin bi ratovao za Srbe
Predsednik Rusije Vladimir Vladimirovič Putin bez oklevanja bi ušao u rat ukoliko bi Srbi u Srbiji i Republici Srpskoj bili frontalno napadnuti. Ruska vojska je po nalogu predsednika Putina već razradila detaljne planove za odbranu srpskog naroda na Balkanu, a nema nikakve sumnje da bi Putin, u slučaju potrebe, intervenisao i na Kosovu.

Ove tvrdnje stoje u poverljivoj analizi koju su po nalogu Stejt departmenta izradili operativci CIA, a ona je protekle nedelje dostavljena i američkim diplomatama u Beogradu.

Kako saznajemo, analitičari CIA procenjuju da ni slučajno ne treba provocirati Putina na Balkanu.

"Putin Srbiju i Republiku Srpsku doživljava kao poslednje iskrene saveznike u ovom delu Evrope, kao svoju zonu interesa i uticaja koju je spreman da brani svim raspoloživim sredstvima. Pouzdani izvori iz Kremlja svedoče da Putin neće oklevati da upotrebi vojnu silu ako Srbi budu u opasnosti",navodi se, između ostalog, u poverljivom izveštaju u koji su urednici Informera imali uvid. 

U tom dokumentu se precizira da je Putin u stanju da Srbima pomogne u najkraćem mogućem roku.

"Ruske rakete i avioni bi za samo nekoliko sati sprečili svaki veći, frontalni napad na Srbe u regionu. Nema nikakve sumnje da bi, na zahtev Beograda, Rusija intervenisala i na Kosovu, naravno u korist Srba. Moskva ne priznaje Kosovo kao državu i nju ni na koji način ne obavezuju odnosi sa Prištinom", piše u ovoj obaveštajnoj analizi na osnovu koje će se, između ostalog, određivati budući potezi Amerike i zapadnih saveznika u našem regionu.

Sasvim je zanimljivo da analitičari CIA današnju situaciju u srbiji i na Balkanu upoređuju sa onom od pre rata na Kosovu 1999. godine.

"Beograd tada nije imao nijednog ozbiljnog saveznika u svetu, a to danas nije slučaj. U ovim okolnostima nemoguće je ulaziti u bilo kakav veći oružani sukob sa Srbijom a da to sa sobom ne povuče i sukob sa Rusijom. Ne treba, takođe, zanemariti ni značajne interese Kine u Srbiji, ali i ekonomske interese Nemačke i drugih velikih evropskih zemalja koji su prisutniji više nego ikada ranije", kaže se u dokumentu i preporučuje američkim zvaničnicima da se dodatno angažuju na iznalaženju 'trajnog mirovnog aranžmana sa Srbima i Srbijom'.

"Vojno rešenje pitanja Kosova, kao i nasilno nametanje rešenja Srbima u BiH, odnosno Republici Srpskoj su opcije koje bi sa sobom nosile velike rizike po interese i SAD i EU. Zato je potrebno naći kompromisno rešenje kojim bi i Srbi bili delimično zadovoljni, a što bi dovelo do trajne stabilnosti regiona. Samo u tim uslovima Srbija bi možda mogla da se dodatno približi NATO paktu i dugoročno distancira od Rusije", navode autori analize.

"I bez ovih informacija možemo biti sigurni da bi nam Rusija u slučaju agresije pružila svaku pomoć. Ruski zvaničnici više puta su rekli da žale što je Rusija bile slaba tokom NATO bombardovanja pa nije pomogla", rekao je Ljuban Karan, bivši potpukovnik KOS.

Zaharova: Ne uslovljavajte Srbiju

"Rusija se protivi uslovima koje EU postavlja Srbiji, kao i uvođenju antiruskih sankcija, poručila je Marija Zaharova, portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova.- Beograd može da razvija odnose sa bilo kojom zemljom ili regionom u skladu sa voljom svog naroda. Ne vidimo tu nikakve protivurečnosti. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je nakon nedavnog susreta sa šefom ruske diplomatije Sergejem Lavrovom u Beogradu o tome izneo jasnu poziciju od koje treba polaziti. Smatramo da je pogrešna i štetna zapadna politika 'ili-ili', koja je imala razarajuće posledice po određene zemlje", navela je Zaharova.

(Informer)

Komentari / 98

Ostavite komentar
Name

Pa

04.03.2018 12:21

To i ptice na grani znaju.

ODGOVORITE
Name

Rep

04.03.2018 14:07

To se narocito vidilo kad je nato tuko Srbiju.

Name

Miki maus

04.03.2018 14:31

Neznam samo kako bi dosli ti avioni isto ko onda kad su nas bombardovali a njih nide tesko onom koga rus brani na.... je

Name

re rep

04.03.2018 16:49

Procitaj tekst pa komentarisi.nisu tad bili u mogucnosti

Name

@Pa

04.03.2018 21:37

Управо тако. Довољно је погледати како је Русија под Путином (за разлику од Русије под пијандуром Јељцином) стала на страну свог савезника. Конкретно: Сирије. А Срби су ипак много ближи Русима него било ко други. Зато: Ако је домет ЦИА да обзнани очигледно онда ништа од њих!

Name

Re rep

05.03.2018 07:38

Ovdje se ovo beznađe i neće završiti bez strane čizme! Ruske, Njemačke ili Turske, nebitno! Kad ne znamo sami živjeti i uživati u ovom što nam je Bog dao, nek nas poravnaju, šta će drugo! Razbili su jedan isti narod na sto korpusa i isto toliko religija, svako hoće da bude velmoža u svom sokaku! Užas...

Name

Vuk

06.03.2018 07:37

Izvor je Informer , povući vodu za informacijom i ništa dalje ne čitati.Srbin sam učesnik ratova al ovakve budaleštine su mi smješne.Rusi me ne trebaju braniti , brane nas čitav vijek a na kraju će granica biti u Zemunu a Srba 3 miliona.Tolko o ovoj braći , a o novinama čije pisanje prenosi informer ne vrijedi trošiti ni slova.Čitaoci Informera ionako čitaju samo naslove.

Name

Re Pa

06.03.2018 08:28

To su price za petogodisnje maloumno dijete. A to je psihologija Informera i vecine SrBa.

Name

In

04.03.2018 12:23

Ooooo da Ratovali bi do poslednjeg srbina.

ODGOVORITE
Name

re

04.03.2018 14:41

Nije bas tako,znaju oni u EU i NATU da su Bugari naklonjeni Rusima.

Name

bane

04.03.2018 14:44

Bas kao I do sada

Name

Prabugarin

05.03.2018 11:00

Ja sam ovde 27. Godina. Bugari ih očima nemoguće gledati.I nisu idioti kao mi iako smo isti pravoslavni narod.Nema ni jednog Bugara koji će ti reći majka Rusija.Jedino mi bolesnici neznam zašto.Za nji majka je Bugarska a ne neka tamo Rusija.Ljudi su u EU i NATO-u.Možda bi i naša majka trebala biti Srbija i RS.Zato nemojte pričati gluposti.A Preko Bugarske mogu proći samo ako im NA TO dozvoli.Puno gluposti pričate.Zatupljeni ste tamo težinskim medijem i mislite da je sve onako kako vam serviranju.Inače Saradjuju poslovno privredno ekonomski turistički sa Rusijom mnogo dobro bez obzira što su u Natu i EU.Tako da bi bilo bolje gledati neke druge izvore informiranje. Ne Srbije BiH i RS čak i Hrvatske.Ljep pozdrav iz Bugarske.

Name

re Prabugarin

05.03.2018 16:11

A evo sta pravi Bugari kazu: I know this post is not related to the article, but there was no other place to write it. Today it is the greatest holiday in Bulgaria, a national holiday we wouldn't have if it was not for Russia's great good deeds.) I wish many Blessings to Brotherly Russia for liberating Bulgaria from the Turkish yoke! Today 03/03/2018 is 140th anniversary of the Russo-Turkish liberation war 1876-1878 in which Bulgaria gained its independence. Regardless of what the Bulgarian politicians (many of them supported by their western masters) are doing the majority of us the Bulgarians are grateful for the sacrifices Russia made to liberate Bulgaria from Turkey. Peace and light to the souls of all those Russians and everyone else who sacrificed their lives for the liberation of Bulgaria. God Bless Russia! Takoder neka procitaju i oni koji kazu tesko onome koga Rusi brane... Ovo je reagovanje na jedan tekst na sajtu:southfront.org

Name

Re Prabugarin

05.03.2018 16:14

Mozda zivis u nekom ciganskom naselju tamo.Pa zasto nisu Bugari poslali svoju vojsku na Istocni front u II sv.ratu?

Name

Mario

05.03.2018 17:19

Nemoj tako neka nama naši srba ima i kod njija dobrih teško je naći al ima

Name

Replika za re

05.03.2018 18:10

Ja živim u Sofiji a neznam u kojoj ti ciganskih mahali živiš.A opet ti kažem Boli Bugare ona stvar za Ruse.Pa i embargo su im uvali.A ti i dalje živi u nekoj svojoj laži laži sam sebe i guši se u svom smradu i misli kako će ti Rusi pomoći.Kad su oslobadjali Srbiju i ušli u Beograd pojebali su sve žensko što su stigli a što nisu to su pobili.Ušli su i na Kosovo pa su sve opljačkali odnjeli tad Šest miliona dolara i ostavili narod gladan.A i kad je Nato bombardirao Srbiji nisu se umiješali.A i sada su zajebali Srbiju na prevaru im uzeli Gas NIS dijabetesa uzeli sve resurse rekli da će južni tok ili preko Srbije i ventil za evropu biti u SrbijiI onda opet ljepo li.. c Srbiji samo saopštili nema južnog toka.Kad je Srbija tražila reviziju rusi rekli evo vam k...c da iznijete oči.Tolko od majčice Rusije.A boli me ona stvar I za Rusiju i za tebe .Ako misliš da će te oni braniti tvoja stvar.A mogao bi malo izaći iz toga ciganluka pa malo doči u Sofiji pa da uporediš šta je ciganluka tolko

Name

Prabugarin za mario

05.03.2018 18:22

Znam da se polovina južne Srbije Prehranjuje u Bugarskoj jer tamo oko Pirota Leskovca Dimitrov grada Okolni Sela poput Vojnika .jer tamo nemaju šta jesti Rade 3 mjeseca i vračaju se.A i ovde je malo drukčija istorija. Nego Srbska svako svoju istoriju piše.Ii ma i razne štampe medija režimske opozicione nacionalne državne.Ali djaba to onima kao RE objašnjavati.Napišeš komentar a neko ko nema pojma počne ti filozofirati.Samo kažem nemoj učiti oca kako se deca prave.To bi bilo isto ko da ja sad pametujem nekom Fincu nešto a nikad nisam bio u finskoj Ali to je naš problem.Što bi rekao narod Tako smo mi Srbi ,zato nas i svrbi puno spominjemo istoriju ,a ustvari svako piše svoju istoriju.

Name

sarajlija

04.03.2018 12:25

A kuda bi prišli Srbiji?

ODGOVORITE
Name

re

04.03.2018 12:58

Kud bi god htjeli...

Name

Nezavisan

04.03.2018 12:59

Nemoj ti da se brineš kud bi prišli srbiji i srbima imaju oni rakete iz moskve direkt u sarajevo stiće bez da mrdaju ikuda

Name

Dalaj Lama

04.03.2018 13:04

Okrenite se ekonomiji i zivotu a ne ratu. Mislim da treba malo sire gledati na stvari koje nas pogadjaju gore nego bombe. Ekonomija i samo ekonomija moze da donese boljitak na ex SFRJ.

Name

Бијељина

04.03.2018 13:06

А ко би их зауставио, можда Бугари?

Name

Milo

04.03.2018 13:21

Ne moraju ni prilazit oni bi to obavili iz rusije raketama sila je to

Name

popara

04.03.2018 13:34

Dok bi Rusi dosli od Srbije i RS-a bi ostala prasina.Zasto Rusi ne postave ultimatum NATO-u da se tenkovi sa ruskih granica povuku?Ne moze Rusija odbraniti sebe samu u okrsaju sa NATO.Rusija ce se sama raspasti usled ekomomskih sankcija.Pa ne mogu proizvesti auto da valja,putnicki avion,telefon.....Rusija je samo ogromna benziska stanica.

Name

sarajlija

04.03.2018 13:52

Zar ima ljudi koji stvarno u ovo vjeruju? Isto kao i oni Bošnjaci koji su govorili da će turci dići svoje F16 avione ako neko dirne u Bošnjake... Srbija i BiH su opkoljeni NATO zemljama.Rusi bez znanja amerike ne mogu u Srbiju i BIH poslati ni eksenciju za kisele paprike.

Name

Rodjak

04.03.2018 14:36

E moj Sarajlija. Ti ne vidis dalje od nosa. Jos si u devedesetim...Il se mozda samo tjesis

Name

re sarajlija

04.03.2018 16:54

Ne sikiraj se ti.davno bi Bakir krenuo na Republiku Srpsku al zna sta ga ceka.nece da nasjedne ko njegov stari.

Name

re popara

04.03.2018 16:57

Ne sikiraj se ti za nas vec za svoj tor.

Name

Neđo.4.Mart.2018

04.03.2018 17:05

Re-Upravu si.

Name

@Popara

04.03.2018 19:24

A, koliko vredi auto bez bezinske stanice? Zapad prodaje luksuz, a Rusi resurse i hranu. Kad zagusti, može se bez ajfona, al bez gasa i hrane, teško!

Name

Re

04.03.2018 21:38

Definitivno natod pukao kakve gadosti.

Name

jojo

05.03.2018 10:43

Preko soluna...

Name

re bijeljina

05.03.2018 14:20

Zar stvarno misliš da bi rusi tek tako prejahali Bugarsku? Pa to bi onda značio apsolutni rat u Evropi! I da, jebli vas i jedni i drugi sve koji ovdje podržavate rat.

Name

Ja gluposti

06.03.2018 07:42

Kakvi Rusi kakvi bakrači , priča za malu djecu , još samo NATO da im kaže ajd prođi.Malo Morgen , Nato je postavio tenkove na granice Rusije i tu vam pada sva ova usrana dječija priča.

Name

Bugarin za bjeljinu

07.03.2018 05:18

Ne pričaj gluposti kad nemaš.Normalno da bi i zaustavili Bugari jer su u NATO i EU i u savezu sa SAD.A Jel baš misliš da bi ti Rusi željeli rat sa Nato E u i SAD zbog jedne Srbije.Jrdino ako hoće rat mogu krenuti preko Bugarske bez pitanja. Da je Bugarska sama pa ok ali nije zato je i ušla u NATO.I previše se kurčimo sa tom Rusijom.Neznam što nam 1999 nije pomogla.Srbija je njoj igračka oko Zapada.Zeznuli su nas i za južni tok i ukrali gas NIS.Mali smo i nebitni mi za Ruse a to Pravoslavlje Brača to u politici nema ima samo interes.

Name

Slavisa

04.03.2018 12:26

Popustite nas malo stim ratovima ionako je nemoguce zivjeti u ovim prcijama. A Informer i njihove glupake bih samo pitao a kuda bi to Rusi doletjeli sve je okolo zatvoreno.

ODGOVORITE
Name

Re

04.03.2018 13:58

Tako imal buducnosti deci. Ko oce rat u kuci mu bio

Name

!!!

05.03.2018 11:41

Naravno da ne treba misliti o ratu, al isto tako ne treba se ni zavaravati vječitim mirom, jer ne zavisi od nas. Čitam ove gluposti kao kuda bi Rusi eventualno došli? Nedao bog da zatreba došli bi najkraćom mogućom putanjom. Zavisi iz koje baze njihove bilo bi preko Rumunije ili Bugarske, ili odozdo od Grčke. Ne bi se oni mnogo cjenkali tražeći odobrenje za prelet. Svako registrovanja njihovih aviona u brišućem letu oni bi imali načina da onesposobe sisteme veze nato kišobrana isto kao što su Američki avioni uništili 1994 Kraiške sisteme veza i komunikacije među jedinicama i time je odbrana SAO Kraine postala besmislena. Rusi bi na nešto savremeniji način izbušili NATO protivvazdušni kišobran. Zato sarajlijo i ti i ja i svi mi zajedno molimo boga da do nečeg sličnog ne dođe.

Name

blbl

04.03.2018 12:26

Hahaha "tajni izvori", "poverljivi podaci" "analiticari" ... Rusija stati iza BiH entiteta RS ? hahahaa pa gde je bila devedesetih?

ODGOVORITE
Name

Nezavisni

04.03.2018 13:01

Tad nije Putko bio na vlasti nek počnu bilo šta pa će da vide od kud ce doletiti zato Putin tajno naoruzava Srbiju

Name

Rep za nezavisne

04.03.2018 14:09

Moli ti Boga da nedodje do rata.Jer tudja ruka svraba necese.

Name

Re blbl

05.03.2018 12:22

1995. smo stvorili Srpsku, a Rusi nisu pomogli, nego odmogli. Ako sad hoce da pomognu sta mislis sta cemo stvoriti.

Name

Лија

05.03.2018 12:33

Не ради се о било каквом тајном наоружавању Србије. Све је транспарентно. Једино је интресантно зашто Србија стационира одређене војне ефективе према границама унутрашњих сусједа а не према вањским границама. Није ово вријеме пијаног Јелцина и плашљивог Горбачова......

Name

Neko tamo

05.03.2018 16:37

Sjeverna osetija :)

Name

Mario

05.03.2018 17:29

Dragi srski narode ne uzdajte se u koje kakve priče danas brat bratu ne pomaže komšija komšiji a kamo da vama rusi pomognu danas svako gleda svoju korist i interes putin i nezna gdje je republika srbska ili da i postoji a kamo da bi vam pomago ili vas branio pitaj te nekoga iz republike srbske jel znade gdje je Tjumen, Abakan, Perm i.t.d mogu i dodika pitati nezna sigurno ni gdje je ni šta je to kao i putin za republiku srbsku bez ljutnje mali smo mi da bi nekoga zainteresovali da mi bilo kome šta značimo već bi neko reko dosta daj da se rješi taj problem a ne pustili su da nam se narod seli i da ostaje sve pusto ako vako nastavi biće bosna ko sahara pusta

Name

Cale!

04.03.2018 12:29

Pa zna Putin da bi posle Srba on dosao na red,zato je bolje da se brani u Srbiji,Siriji itd nego u Rusiji!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Neko tamo

05.03.2018 16:38

Jos dobija poene kod kuce a narod siromasniji svaki dan :)

Name

Osvit

04.03.2018 12:35

Jak vam je izvor ,dajte malo pricajte kako da bolje zivimo da se boljim standardom izborimo za bolji status u svijetu a ne da nas zuta stampa postavlja u svjetske teorije zavjera pisu hrpu gluposti i na tome grade geopoliticke strategije kojima su skloni ultranacionalisti koji nikad u istoriji nisu stvarali nego samo rusili ono sto su drugi gradili i uvijek zivjeli kao paraziti i po mogucnosti proizvodili ratove da bi mogli pljackati.

ODGOVORITE
Name

Informer

04.03.2018 12:39

Informer sluge beogradskog rezima.Neka niko ne priziva rat u BiH.Ovdje demografsko stanje jako lose a vlast umjesto da svaki dan radi nesto da poboljsa stanje oni se kao sjete u izbornoj godini

ODGOVORITE
Name

Istok

04.03.2018 12:43

Neko nam oce navuci batine na gu..cu.

ODGOVORITE
Name

Историја

04.03.2018 12:44

Само да нас не бране као у Сан Стефану...

ODGOVORITE
Name

ma kako da ne

04.03.2018 12:46

Kao prosli put

ODGOVORITE
Name

SRPSKI SOKO

04.03.2018 12:50

DA LI CEMO SE MI IKAD OSVESTITI,,RUSIJA BI POMOGLA SRBIJI I RS..A PO KOJU CENU ??DA SRBI RATUJU DA AMERI I RUSI I OSTALA BRATIJA NA TERITORIJI EXYU NAPRAVE DRUGU SIRIJU,,TEST ZA RAKETE AVIONE ITD..TESKO ONOM KO ZELI RATOM DA OSTVARI NEKE BENEFITE,,SAMO MIR DEJTONSKI MIR I SAVEZ ZA PROMENE,,

ODGOVORITE
Name

Nemojte nas braniti braco Rusi

04.03.2018 12:56

Ma CIA pojma nema.Ne bi on mrdnuo ni noktom od malog prsta za Srbe a to je i bolje.Vidimo kako su prosle zemlje poput Sirije gdje su Rusi i Ameri branili demokratiju i narod.Nije ostao kamen na kamenu.

ODGOVORITE
Name

1999

04.03.2018 13:12

Sto nisu ratvali ... ratoval bi śipak.

Name

ASAD

04.03.2018 13:46

Jos na vlasti, pa ti pricaj pricu.

Name

memo

05.03.2018 01:21

Nedaj bože rata a naravno pola bosne ide u NATO a Srbija i RS sankcije i naravno ostaju sa rusijom i to je gore od rata.

Name

@memo

05.03.2018 16:42

I potpuna blokada dok ne budu jeli travi kao u Sjevernoj koreji

Name

007 BOND

04.03.2018 13:05

Само Америка и Нато могу да спасе сербски народ на Балкану! Русија је пропала јер јој је Нато на њеној граници!!!

ODGOVORITE
Name

Neko tamo

05.03.2018 16:43

Srbi da su pametni a ocigledno nisu da udju u NATO i posalju vojsku na Kosovo.

Name

S

04.03.2018 13:08

Rusija je propala! Nato bi je razvalio i poravnao za par dana!

ODGOVORITE
Name

re

04.03.2018 14:17

Gospodine krmpoticu, vidis da se nemogu boriti sa hladnocom kod dodje iz Rusija a kamoli sa vojskom....???Njihova hladnoca paralise cijo svijet a oni se kupaju vani.

Name

Ja

04.03.2018 14:45

NATO nije mogao da porazi i poravna ni Srbiju 1999 za nekoliko dana a ne Rusiju...Znaju oni dobro da ne smiju pipnuti Rusiju. Samo laju okolo

Name

Dragan Modriča

04.03.2018 13:12

I do se isproba na nama i istok i zapad i sjever i jug, ovdje niko više neće biti živ!!..da i u bližoj okolini.

ODGOVORITE
Name

memo

05.03.2018 01:27

NATO nije bio cilj da poravnja i uništi Srbe nego da povuci vojsku sa kosova , bacali su letke gde će i kada šta da bombarduju .

Name

Nema rata

04.03.2018 13:13

Mislim da tekst mnogi nisu razumjeli. Cija je dala do znanja Amerikancima da moraju mijenjati dosadasnju politiku. Stalni napadi na Srbe vise nemogu proci.To jest moraju traziti nacin kako da se iskupe za zlocine Koje su Srbima ucinili. To je smisao teksta.

ODGOVORITE
Name

re

07.03.2018 09:16

CIA da se iskupi Srbima za CIA-ine zločine? Majko mila...

Name

popara

04.03.2018 13:29

Nikad nisam procitao smijesnijeg teksta.

ODGOVORITE
Name

samo me interesuje

04.03.2018 13:32

Kako bi Ruska vojsak stigla do Srbije, kad je sve NATO u okolini? To znaci napad na NATO savez ??

ODGOVORITE
Name

Samo

04.03.2018 15:49

Sanjaj, kad se probudis nemoj da te glava boli .

Name

Re

04.03.2018 19:29

Preko BiH

Name

Vuk

06.03.2018 07:44

Prost odgovor -NIKAKO.

Name

Drago

04.03.2018 13:32

Neka nas niko ne brani, dajte nam da radimo, meni ne smeta ni musliman ni hrvat, smeta mi kad nemam dinara za kavu....

ODGOVORITE
Name

memo

05.03.2018 01:24

Svaka čast za komentar.

Name

Па

04.03.2018 13:38

Ја ЦИА- и ништа не верујем

ODGOVORITE
Name

Smoki

04.03.2018 13:42

Aha..isto kao i 99te .Ma uzdaj se use i svoje kljuse. Rusija nikad neće reskirati zbog banana drzave.

ODGOVORITE
Name

Goki Prijedor

04.03.2018 13:44

Ko cita Informer uopste??

ODGOVORITE
Name

Zoka

04.03.2018 13:46

Ne lupetajte puno vec se uhvatite Razvoju i zaposlavanju

ODGOVORITE
Name

Pitam se

04.03.2018 13:56

Ko bi to napao Srbe? Malo mi je nejasno? Svemirci mozda?

ODGOVORITE
Name

Slaviša

04.03.2018 14:17

Dosta je više bilo NATO i kriminalaca belosvetskih.

ODGOVORITE
Name

koo

04.03.2018 14:25

Jasta, preletit ce preko NATO teritorije da bi ratovali protiv njih. Ovo samo lud moze vjerovati.

ODGOVORITE
Name

Cs

04.03.2018 14:47

Njemačke snage iz drugog svetskog rata su mnogo bolje bile ustrojenije i moćnije od sada nato saveza!?Tako da o odnosima sila je diskutabilno raspravljati i ishodima ako bi nedaj bože do sukoba došlo.Rusi bi i ovaj puta samo branili svoje a šta bi nato branio?Možda Moskvu!?

ODGOVORITE
Name

Neum

05.03.2018 14:55

Pa BiH ima izlaz u medjunarodne vode.... eto tuda

Name

Re Neum

06.03.2018 02:00

Moze I na Brcko sa ribarskim camcom.

Name

Ne

04.03.2018 15:09

samo za Srbe vec i za Grke !

ODGOVORITE
Name

rusija

05.03.2018 07:21

Neka rusije i putina zelimim puno srece i putinu i caeskoj rusiji.

ODGOVORITE
Name

PRESERAVANJE

05.03.2018 10:52

Ovo je klasično spinovanje. Nema šanse da bi Rusija branila Srbiju, kao recimo Siriju, ali su i male šanse da je neko napadne. Kako će braniti nekoga sa kim neka Ugovor, koji nažalost ova žuta vlast Srbije nikad neže potpisati, naprotiv, evo ih z NATU, samo da predaju Kosovo i Metohiju do iduće godine. Vojska Srbije je jedina šansa,, jer je Srbija danas okupirana inutra sa dva eđalona ciibih plaćenika, da se nikad uspraviti neće, ako časni oficiri ne budu reagovali?

ODGOVORITE
Name

FIKA

05.03.2018 12:15

DA JE SREĆE A POSEBNO PAMETI DA SE POČNEMO BAVITI ŽIVOTNIM STVARIMA TJ. KAKO I OD ČEGA ŽIVJETI, RAZVOJEM PRIVREDE, ŠKOLSTVA, ZDRAVSTVA, A NE NEKIM VELIKIM TEMAMA, OD KOJIH NIKAVIH KORISTI. ČOBANI UMJESTO OVCAMA SE BAVE NATO-OM I GLOBALNIM SVJETSKIM TEMAMA.....

Name

bosanacbrcko

05.03.2018 12:05

fino fino od rusa samo ih nesto ne vidjesmo za vrijeme one kataklizme 2014 nego nas turci austrijanci i svabe vadise iz vode al hajd

ODGOVORITE
Name

Vidi ovo

05.03.2018 20:04

Pa, ovo iz Informera. Ccccc

Name

ISTINA

05.03.2018 12:09

Jedna stara poslovica kaze tesko onom koga je Rus branio I cifut hranijo.

ODGOVORITE
Name

Rusija

05.03.2018 17:15

Je vec jednom branila Srbiju ! Ima te strah da ne bi i drugi put. Neki se vec sada jeze, kad pomisle sta ih ceka na Balkanu.

Name

blbl

06.03.2018 07:23

Branila je samo u savetu bezbednosti kada je sprecila rezoluciju o genocidu u BiH za koji svi znamo da je bio.Ne trebaju nama nikakve rezolucije jer narod zna sta se desilo i ko je genocidan. dacic se hvali kako je naj veci uspeh Srbije sprecavanje rezolucije o genocidu. Dno dna.

Name

Nato za Rusija

06.03.2018 07:52

Jadna si bila ti da nekog braniš , toliko si branila druge da te niko živ u Evropi ne voli i ne poštuje , a ti bi trebala biti dio Evrope.Gdje ti je Istočna Evropa , gdje ti je bivši Sovjetski Savez , u Čečeniji si napravila Islamsku državu nalik na Đžamahiriju ,ostala si sama , i što je najjasnije brzo ćeš se raspasti , ali ima tu kvačica koja nedostaje.U slučaju raspada ne zna se kojoj bi Ruskoj mafiji pripali ključevi od nuklearnog arsenala.Dok se to ne rješi opstaješ , daće ti se i ubodeš koje zrno , al samo u komšiluku , ostalo zaboravi.

Name

Tuzlak

06.03.2018 00:18

Znam samo da necu uzeti pusku i pucati na nekoga ko je ostavio uplakanu zenu i djecu i kod kuce i ne zelim da na mene neko puca, a za ove sto se kunu u ruse i turke sve ja to razumijem da ljudi imaju simpatije prema nekim zemljama i imaju pravo na to ali redovi su pred njemackom i slovenskom ambasadom, a ne pred turskom i ruskom

ODGOVORITE
Name

Bole

06.03.2018 11:16

Vladimir Putin je car novog Vizantiskog carstva.

ODGOVORITE
Name

grunf

06.03.2018 18:39

Hm. Ima jedan mali problemcic. Stanovnistvo na balkanu je toliko zavisno od ekonomije tzv zapada da je dovoljno samo par dana sankcija bilo kojoj drzavi u regiji a posebno radno intenzivnoj kakva je Srbija i sah mat. Kakav rat protiv rezimskih banana drzavica.

ODGOVORITE
Name

Lektor

07.03.2018 07:55

Da,da sve trcimo da ginemo za vas.Pa da nam citava Evropa uvede sankcije zbog vas.

ODGOVORITE