Партизан и Ђукић: Све је јасно - чека се потез...

Опција која се намеће – оставка или отказ Мирославу Ђукићу. Партизан нема ни резултата, ни игру.

Фудбал 04.03.2018 | 00:00
Партизан и Ђукић: Све је јасно - чека се потез...
Порука навијача Партизана после пораза од Радничког на Чаиру (0:1) била је јасна. За тренера Мирослава Ђукића нема више кредита, самим тим ни стрпљења да ће "парни ваљк" под његовим вођством кренути да меље...

На последњих шест суперлигашких утакмица Партизан је само једном победио (Младост из Лучана 2:1). То је уједно и једини тријумф ако се погледа последњих девет такмичарских мечева!

Цена коју је актуелни шампион Србије платио је превисока – завршио је такмичење у Европи, против ривала с којим је и те како могао да се надмеће, док је одрана титуле првака од данас потпуно нереална. 

До пре 15 дана Партизан је био битке на три фронта, а сада му остаје само један и то онај најмање популаран – Куп. Црно-бели ће ка том циљу, очигледно, без Ђукића. Питање је можда и сата када ће се ова трвдања и дефинитивно обнародовати.

"Ђукићу, одлази", био је јединствен став разједињених фракција навијача Партизана у суботу на Чаиру.

"То је нормална реакција када су лоши резултати", није се изненадио Ђукић, додавши: "На мени је да настави да радим с екипом."

Пред камерама "Арене спорт", истина, није било ни време ни место да Ђукић поднесе оставку, али се такав потез може очекивати до краја дана или најкасније у недељу. Разлог је једноставан – Партизан игра лоше, нема резултата и хитно се мора зауставити посртање клуба, пре него и прилика да се домогне јединог преосталог трофеја не оде у неповрат.

Навијачи су рекли шта желе, а, према сазнањима МОНДА, исто размишља и управа клуба, која ће, ипак, сачекати да Ђукић поднесе оставку.

Уколико се тако нешто не догоди ни челници Партизана неће имати другог решења осим да смене актуелног тренера и баце се у потрагу за његовим наследником.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар