Partizan i Đukić: Sve je jasno - čeka se potez...

Opcija koja se nameće – ostavka ili otkaz Miroslavu Đukiću. Partizan nema ni rezultata, ni igru.

Fudbal 04.03.2018 | 00:00
Partizan i Đukić: Sve je jasno - čeka se potez...
Poruka navijača Partizana posle poraza od Radničkog na Čairu (0:1) bila je jasna. Za trenera Miroslava Đukića nema više kredita, samim tim ni strpljenja da će "parni valjk" pod njegovim vođstvom krenuti da melje...

Na poslednjih šest superligaških utakmica Partizan je samo jednom pobedio (Mladost iz Lučana 2:1). To je ujedno i jedini trijumf ako se pogleda poslednjih devet takmičarskih mečeva!

Cena koju je aktuelni šampion Srbije platio je previsoka – završio je takmičenje u Evropi, protiv rivala s kojim je i te kako mogao da se nadmeće, dok je odrana titule prvaka od danas potpuno nerealna. 

Do pre 15 dana Partizan je bio bitke na tri fronta, a sada mu ostaje samo jedan i to onaj najmanje popularan – Kup. Crno-beli će ka tom cilju, očigledno, bez Đukića. Pitanje je možda i sata kada će se ova trvdanja i definitivno obnarodovati.

"Đukiću, odlazi", bio je jedinstven stav razjedinjenih frakcija navijača Partizana u subotu na Čairu.

"To je normalna reakcija kada su loši rezultati", nije se iznenadio Đukić, dodavši: "Na meni je da nastavi da radim s ekipom."

Pred kamerama "Arene sport", istina, nije bilo ni vreme ni mesto da Đukić podnese ostavku, ali se takav potez može očekivati do kraja dana ili najkasnije u nedelju. Razlog je jednostavan – Partizan igra loše, nema rezultata i hitno se mora zaustaviti posrtanje kluba, pre nego i prilika da se domogne jedinog preostalog trofeja ne ode u nepovrat.

Navijači su rekli šta žele, a, prema saznanjima MONDA, isto razmišlja i uprava kluba, koja će, ipak, sačekati da Đukić podnese ostavku.

Ukoliko se tako nešto ne dogodi ni čelnici Partizana neće imati drugog rešenja osim da smene aktuelnog trenera i bace se u potragu za njegovim naslednikom.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar