"Ђукићу, одлази" грмело Чаиром: То је нормално!

Навијачи Партизана после још једне бледе игре и пораза од Радничког поручили тренеру да оде. Он им одговорио. . .

Фудбал 04.03.2018 | 10:45
"Ђукићу, одлази" грмело Чаиром: То је нормално!
Ако управа има стрпљења, навијачи Партизана га више немају!

Кап која је прелила црно-белу чашу ударила је о површину у суботу поподне на Чаиру. Партизан је поражен у дербију против Радничког, а навијачи још увек актуелног шампиона на крају су имали јасну поруку за управу и тренера Мирослава Ђукића.

"Ђукићу, одлази", загрмело је од стране присталица црно-белих.

"Нормално је да када нема резултата да се тако нешто дешава. Мој задатак је да наставим да радим с екипом и да пробам да отклоним проблем", мирно је изговорио Ђукић после пораза у Нишу.

"Није добро, екипа је направила четири-пет дорбих прилика, по овом терену не може више. Нисмо успели да постигнемо гол и немогу играчима овај пут ништа да замерим. Примили смо гол из јединог шута у оквир", рекао је Ђукић за "Арену".

Бобан Дмитровић је поносно стао пред камере и честитао својим играчима, који имају низ од девет утакмица без пораза у Суперлиги Србије.

"Искористили смо тежак терен и то нам се вратило. Да су били другачији услови не верујем да бисмо успели против једне од најбољих екипа у Србији. Све честитке мојој екипи за залагање и борбу. Вратило нам се", рекао је тренер Радничког.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар