"Đukiću, odlazi" grmelo Čairom: To je normalno!

Navijači Partizana posle još jedne blede igre i poraza od Radničkog poručili treneru da ode. On im odgovorio. . .

Fudbal 04.03.2018 | 10:45
"Đukiću, odlazi" grmelo Čairom: To je normalno!
Ako uprava ima strpljenja, navijači Partizana ga više nemaju!

Kap koja je prelila crno-belu čašu udarila je o površinu u subotu popodne na Čairu. Partizan je poražen u derbiju protiv Radničkog, a navijači još uvek aktuelnog šampiona na kraju su imali jasnu poruku za upravu i trenera Miroslava Đukića.

"Đukiću, odlazi", zagrmelo je od strane pristalica crno-belih.

"Normalno je da kada nema rezultata da se tako nešto dešava. Moj zadatak je da nastavim da radim s ekipom i da probam da otklonim problem", mirno je izgovorio Đukić posle poraza u Nišu.

"Nije dobro, ekipa je napravila četiri-pet dorbih prilika, po ovom terenu ne može više. Nismo uspeli da postignemo gol i nemogu igračima ovaj put ništa da zamerim. Primili smo gol iz jedinog šuta u okvir", rekao je Đukić za "Arenu".

Boban Dmitrović je ponosno stao pred kamere i čestitao svojim igračima, koji imaju niz od devet utakmica bez poraza u Superligi Srbije.

"Iskoristili smo težak teren i to nam se vratilo. Da su bili drugačiji uslovi ne verujem da bismo uspeli protiv jedne od najboljih ekipa u Srbiji. Sve čestitke mojoj ekipi za zalaganje i borbu. Vratilo nam se", rekao je trener Radničkog.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar