Наредних дана топлије вријеме

У свим земљама регије у наредним данима, након великих минуса и снијега, очекују се нешто стабилније временске прилике са кишом и температурама које ће се кретати између минус седам и 16 степени Целзијуса.

Босна и Херцеговина 03.03.2018 | 11:40
Наредних дана топлије вријеме
За дана викенда и даље се очекује облачно вријеме са кишом, а у Босни је на већим надморским висинама могућ снијег, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода БиХ (ФХМЗБиХ).

Према тренутним синоптичким картама, у Босни и Херцеговини се наредне седмице очекује облачно вријеме са кишом.

Више падавина прогнозира се у уторак. Температуре ваздуха почетком седмице кретаће се од четири до десет степени, а пред крај седмице између седам и 14 степени Целзијуса.

Из Државног хидрометеоролошког завода Хрватске саопштено је да се данас у овој земљи очекује умјерено до претежно облачно вријеме, на Јадрану повремено с кишом, чешћом и интензивнијом у другом дијелу дана.

До сриједе се очекује претежно облачно вријеме са пљусковима. Температуре ће се кретати од минус четири од девет степени Целзијуса.

Према подацима метеоролошког сервиса АццуWеатхер, и у сусједној Србији се данас и наредних дана очекује хладније вријеме са мјестимичним снијегом и кишом. Температуре ће се наредних дана кретати од минус седам до 11 степени Целзијуса.

Киша и температуре до 16 степени до сриједе се очекује и у Црној Гори. Слично вријеме очекује се и на Косову. До сриједе се прогнозира облачно са кишом и температурама које ће се кретати од нула до 12 степени Целзијуса.

Нешто топлије вријеме са кишом наредних дана очекује се и у Албанији. Температуре ће се кретати од седам до 16 степени. Слично вријеме очекује се и у Македонији гдје се наредних дана прогнозира топлије вријеме мјестимично са кишом и температурама од два до 16 степени.

Извор: Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар