Лидер ЛДП Русије поливен водом

Кандидаткиња за председника Ксенија Собчак полила је водом лидера Либерално-демократске партије Русије Владимира Жириновског током расправе на телевизији.

Свијет 02.03.2018 | 22:30
Лидер ЛДП Русије поливен водом
Свађа између политичара догодила се током говора трец́ег кандидата на телевизији "Русија 1" — Сергеја Бабурина, пише "Спутњик".

Жириновски је прекинуо наступ током времена одвојеног за Бабурина. Собчакова му је рекла да се смири, након чега ју је лидер ЛДПР-а назвао „будалом“.

Уследиле су тешке речи, Собчакова је ривалу поручила и да се брине за његово здравље. 

Жириновски је рекао: „Уц́ути, глупачо! Немаш памети“, на шта је она питала: „Како то са мном разговарате?!“ и полила га водом. 

„Идиоткињо! Склањај је одавде!“, обратио се Жириновски водитељу телевизијске дебате. Потом је уследило још увреда на рачун Собчакове. 

Дебата председничких кандидата на телевизији „Русија 1“ 28. фебруара била је посвец́ена одбрамбеним способностима земље и војске. У њој су учествовали Сергеј Бабурин (Руски национални савез), Павел Грудињин (Комунистичка партија Руске Федерације), Владимир Жириновски (Либерално-демократска партија Русије), Ксенија Собчак (Грађанска иницијатива), Максим Сурајкин (Комунисти Русије), Борис Титов (Партија раста) и Григориј Јавлински (Јабука).(Б92)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Линуx

02.03.2018 23:50

Собчакова, чувај се да не налетиш на кору од банане! Тако је адвокат Никола Баровић полио водом Шешеља послије његових увреда Баровићевог оца. Послије емисије Шешељев тјелохранитељ је пребио Баровића, а овај идол српских националиста је рекао да се Баровић оклизнуо на кору од банане. А Жириновски му дође као неки руски Шешељ. Или обрнуто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

03.03.2018 11:10

Зириновски је будала ко и шесељ