Lider LDP Rusije poliven vodom

Kandidatkinja za predsednika Ksenija Sobčak polila je vodom lidera Liberalno-demokratske partije Rusije Vladimira Žirinovskog tokom rasprave na televiziji.

Svijet 02.03.2018 | 22:30
Lider LDP Rusije poliven vodom
Svađa između političara dogodila se tokom govora trećeg kandidata na televiziji "Rusija 1" — Sergeja Baburina, piše "Sputnjik".

Žirinovski je prekinuo nastup tokom vremena odvojenog za Baburina. Sobčakova mu je rekla da se smiri, nakon čega ju je lider LDPR-a nazvao „budalom“.

Usledile su teške reči, Sobčakova je rivalu poručila i da se brine za njegovo zdravlje. 

Žirinovski je rekao: „Ućuti, glupačo! Nemaš pameti“, na šta je ona pitala: „Kako to sa mnom razgovarate?!“ i polila ga vodom. 

„Idiotkinjo! Sklanjaj je odavde!“, obratio se Žirinovski voditelju televizijske debate. Potom je usledilo još uvreda na račun Sobčakove. 

Debata predsedničkih kandidata na televiziji „Rusija 1“ 28. februara bila je posvećena odbrambenim sposobnostima zemlje i vojske. U njoj su učestvovali Sergej Baburin (Ruski nacionalni savez), Pavel Grudinjin (Komunistička partija Ruske Federacije), Vladimir Žirinovski (Liberalno-demokratska partija Rusije), Ksenija Sobčak (Građanska inicijativa), Maksim Surajkin (Komunisti Rusije), Boris Titov (Partija rasta) i Grigorij Javlinski (Jabuka).(B92)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Linux

02.03.2018 23:50

Sobčakova, čuvaj se da ne naletiš na koru od banane! Tako je advokat Nikola Barović polio vodom Šešelja poslije njegovih uvreda Barovićevog oca. Poslije emisije Šešeljev tjelohranitelj je prebio Barovića, a ovaj idol srpskih nacionalista je rekao da se Barović okliznuo na koru od banane. A Žirinovski mu dođe kao neki ruski Šešelj. Ili obrnuto.

ODGOVORITE
Name

Re

03.03.2018 11:10

Zirinovski je budala ko i šeselj