Марко покушава да спаси брак

Бизнисмен већ данима покушава да се оправда пред супругом Јованом због преписке са Емином

Забава 02.03.2018 | 15:59
Марко покушава да спаси брак
Само три дана након што је "Ало!" ексклузивно објавио садржаје преписки између Емине Јаховић и Марка Мишковића, певачица и бизнисмен преузели су све потребне мере како би заштитили своју приватност. Наиме, како "Ало!" ексклузивно сазнаје, Емина и Марко су, у страху од хакера, решили да промене бројеве телефона, у намери да и даље, без ичијег знања, остану у контакту.



- Емина и Марко већ неколико дана покушавају да схвате како је њихова приватна преписка процурила у јавност, тим пре што су сигурни да ни једно, ни друго никоме не би одали ту тајну. Једини закључак до којег су сада дошли јесте да су им хаковани телефони и да је на тај начин обелодањено све што су једно другом писали. Упркос томе, њих двоје и даље желе да остану у контакту, поготову што њихова љубав није престала ни после десет година од раскида - каже наш извор и наставља:



- Сада намеравају да промене бројеве телефона, како би овога пута били сигурну да ће њихова тајна преписка таква и остати - каже наш извор на почетку разговора за "Ало!" и открива да су приватне поруке које су објављене у нашем листу изазвале општу пометњу у породици Мишковић.

- Мало је рећи да је Марко бурно реаговао када је у новинама прочитао садржај поруке које је послао својој непрежаљеној љубави. Прва мисао му је била како да се оправда пред супругом Јованом, са којом има ћерку, а потом и како оцу да објасни да неће одустати од љубави са Емином. Међутим, у први мах је успео да убеди супругу да му неко смешта аферу са певачицом, али када су објављене поруке у којима је Јаховићевој написао да ће се развести, сви његови напори су пали у воду - каже наш извор и наставља:

 - Марко већ данима избегава комуникацију са Јованом и смишља начине како ће да јој се оправда и извини за понижење које јој је приредио. Без обзира на то да ли ће остати заједно, ипак је она мајка његовог детета, и тешко му је што је за поруке сазнала на такав начин - каже наш извор и објашњава: 

 - Са друге стране, његов отац ни у једном тренутку није посумњао у аутентичност тих порука, поготово што зна шта је све пре десет година морао да уради како би осујетио њихову љубав. За сада њих двојица нису разговарала о тој теми, али онима који су добро упућени у њихов однос јасно је да ће му "тата и даље бранити" да буде са Емином, како је уосталом и сам написао у поруци - каже наш извор и додаје:

- Када се подвуче црта, Марко је ипак срећан што су поруке изашле у јавност, јер му је јасно да ће све морати да се сазна. А боље пре него касније - закључује наш извор.

 Тата ми је бранио да будем са тобом!

Мишковићев адвокат: Марков брак није у кризи!

Иако смо покушавали да ступимо у контакт са Марком Мишковићем поводом информација које смо добили о његовом односу са Емином Јаховић, он је био недоступан. С друге стране, његов адвокат је у изјави за поједине медије истакао да његов клијент нема контакт са певачицом.

- Господин Марко Мишковић је годинама у срећном и стабилном браку са госпођом Јованом Мишковић са којом има ћерку. Спекулације домаћих медија да је њихов брак у кризи је само медијска фарса. Такође напомињем да се овим неистинитим информацијама којима се задире у приватност једне породице, нарушава част и углед мог клијента и чланова његове породице која се мора поштовати чак и од стране медија - стоји измедју осталог у деманту његовог адвоката Андреја Прекајског, а преноси "Блиц".

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар