Marko pokušava da spasi brak

Biznismen već danima pokušava da se opravda pred suprugom Jovanom zbog prepiske sa Eminom

Zabava 02.03.2018 | 15:59
Marko pokušava da spasi brak
Samo tri dana nakon što je "Alo!" ekskluzivno objavio sadržaje prepiski između Emine Jahović i Marka Miškovića, pevačica i biznismen preuzeli su sve potrebne mere kako bi zaštitili svoju privatnost. Naime, kako "Alo!" ekskluzivno saznaje, Emina i Marko su, u strahu od hakera, rešili da promene brojeve telefona, u nameri da i dalje, bez ičijeg znanja, ostanu u kontaktu.



- Emina i Marko već nekoliko dana pokušavaju da shvate kako je njihova privatna prepiska procurila u javnost, tim pre što su sigurni da ni jedno, ni drugo nikome ne bi odali tu tajnu. Jedini zaključak do kojeg su sada došli jeste da su im hakovani telefoni i da je na taj način obelodanjeno sve što su jedno drugom pisali. Uprkos tome, njih dvoje i dalje žele da ostanu u kontaktu, pogotovu što njihova ljubav nije prestala ni posle deset godina od raskida - kaže naš izvor i nastavlja:



- Sada nameravaju da promene brojeve telefona, kako bi ovoga puta bili sigurnu da će njihova tajna prepiska takva i ostati - kaže naš izvor na početku razgovora za "Alo!" i otkriva da su privatne poruke koje su objavljene u našem listu izazvale opštu pometnju u porodici Mišković.

- Malo je reći da je Marko burno reagovao kada je u novinama pročitao sadržaj poruke koje je poslao svojoj neprežaljenoj ljubavi. Prva misao mu je bila kako da se opravda pred suprugom Jovanom, sa kojom ima ćerku, a potom i kako ocu da objasni da neće odustati od ljubavi sa Eminom. Međutim, u prvi mah je uspeo da ubedi suprugu da mu neko smešta aferu sa pevačicom, ali kada su objavljene poruke u kojima je Jahovićevoj napisao da će se razvesti, svi njegovi napori su pali u vodu - kaže naš izvor i nastavlja:

 - Marko već danima izbegava komunikaciju sa Jovanom i smišlja načine kako će da joj se opravda i izvini za poniženje koje joj je priredio. Bez obzira na to da li će ostati zajedno, ipak je ona majka njegovog deteta, i teško mu je što je za poruke saznala na takav način - kaže naš izvor i objašnjava: 

 - Sa druge strane, njegov otac ni u jednom trenutku nije posumnjao u autentičnost tih poruka, pogotovo što zna šta je sve pre deset godina morao da uradi kako bi osujetio njihovu ljubav. Za sada njih dvojica nisu razgovarala o toj temi, ali onima koji su dobro upućeni u njihov odnos jasno je da će mu "tata i dalje braniti" da bude sa Eminom, kako je uostalom i sam napisao u poruci - kaže naš izvor i dodaje:

- Kada se podvuče crta, Marko je ipak srećan što su poruke izašle u javnost, jer mu je jasno da će sve morati da se sazna. A bolje pre nego kasnije - zaključuje naš izvor.

 Tata mi je branio da budem sa tobom!

Miškovićev advokat: Markov brak nije u krizi!

Iako smo pokušavali da stupimo u kontakt sa Markom Miškovićem povodom informacija koje smo dobili o njegovom odnosu sa Eminom Jahović, on je bio nedostupan. S druge strane, njegov advokat je u izjavi za pojedine medije istakao da njegov klijent nema kontakt sa pevačicom.

- Gospodin Marko Mišković je godinama u srećnom i stabilnom braku sa gospođom Jovanom Mišković sa kojom ima ćerku. Spekulacije domaćih medija da je njihov brak u krizi je samo medijska farsa. Takođe napominjem da se ovim neistinitim informacijama kojima se zadire u privatnost jedne porodice, narušava čast i ugled mog klijenta i članova njegove porodice koja se mora poštovati čak i od strane medija - stoji izmedju ostalog u demantu njegovog advokata Andreja Prekajskog, a prenosi "Blic".

(Alo)

Komentari / 0

Ostavite komentar