Нисам гуру! У овом послу морате да добијете по зубима!

"Знам да их понекад излуђујем на тренинзима, али то се исплаћује и биће вредно на крају", каже тренер Милана.

Фудбал 03.03.2018 | 12:00
Нисам гуру! У овом послу морате да добијете по зубима!
Милан је непобеђен на 13 утакмица, а на шест мечева није примио гол. У последњем мечу против Лација Миланези су играли 0:0, али су стигли до финала Купа Италије где ће играти против Јувентуса 9. маја.

Гатузо истиче да је веома захтеван на тренинзима и да је то један од фактора успеха.

"Знам да их понекад излуђујем на тренинзима, али то се исплаћује и биће вредно на крају. Ово је веома млад тим и морамо да постанемо она екипа о којој навијачи сањају", рекао је Гатузо.

Рино је имао јасну поруку после меча с Лацијем.

"Желим да ово рашчистимо, нисам велики тренер. Још сам у раним данима ове професије, нисам гуру на клупи. Још нисам ништа постигао. Али нисам ни неко ко није радио овде".

Наставио је Гатузо у истом ритму.

"У исто време, нисам особа за коју су неки мислили да јесам. Људи заборављају да сам радио протеклих пет година, имао сам и неке тешке ситуације у иностранству", рекао је Гатузо.

Гатузо је даље истакао свој поглед на професију тренера.

"Ова професија се не учи кроз књиге. Она се учи тако што добијете по зубима. Имао сам неке такве ситуације и имаћу их сигурно још", рекао је Гатузо.

У сваком случају, Рино је задовољан тренутним стањем.

"Ово је сан и веома сам срећан човек који је добио ову изузетну прилику. Ако будем имао шансу да останем у Милану, наравно да ћу остати, ово је мој дом. Ако не могу да останем, онда ћу добити неко друго искуство", рекао је Гатузо.

Извор: моззартспорт

Фото: Схуттерстоцк

Коментари / 0

Оставите коментар