Риверс о Теу и Бобију: Није ''луд'' Попович!

Не доводи Попович случајно Европљане. . . ! Док Риверс, тренер Лос Анђелес Клиперса, похвалио је Милоша Теодосића и Бобана Марјановића, али и резоне колеге из Сан Антонио Спарса Грега Поповича.

Кошарка 03.03.2018 | 08:30
Риверс о Теу и Бобију: Није ''луд'' Попович!
Тео игра све боље и константније како му се навршава прва година у најјачој лиги света, док је Боби, који је у Калифорнију стигао прошлог месеца из Детроит Пистонса, засијао већ првом приликом – постигавши осамнаест поена у тријумфу и преокрету против Денвер Нагетса.

"Тео и Боби су одиграли много утакмица, и ту не мислим само на НБА лигу. Европљани су, генерално, одлични саиграчи, велики радници... Управо је то особина коју бисте требали да узмене из европске кошарке. Сходно томе, није нимало чудно што Поп одавно у своју екипу доводи Европљане, а и сами знате колико их има и колико их је имао у свом тиму", рекао је Риверс. 

Клиперси су претходне ноћи поражени од Хјустон Рокетса, али се и даље налазе на осмом месту Западне конференције, па их чека огромна борба у самом финишу регуларног тока сезоне да ту и остане.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар