Rivers o Teu i Bobiju: Nije ''lud'' Popovič!

Ne dovodi Popovič slučajno Evropljane. . . ! Dok Rivers, trener Los Anđeles Klipersa, pohvalio je Miloša Teodosića i Bobana Marjanovića, ali i rezone kolege iz San Antonio Sparsa Grega Popoviča.

Košarka 03.03.2018 | 08:30
Rivers o Teu i Bobiju: Nije ''lud'' Popovič!
Teo igra sve bolje i konstantnije kako mu se navršava prva godina u najjačoj ligi sveta, dok je Bobi, koji je u Kaliforniju stigao prošlog meseca iz Detroit Pistonsa, zasijao već prvom prilikom – postigavši osamnaest poena u trijumfu i preokretu protiv Denver Nagetsa.

"Teo i Bobi su odigrali mnogo utakmica, i tu ne mislim samo na NBA ligu. Evropljani su, generalno, odlični saigrači, veliki radnici... Upravo je to osobina koju biste trebali da uzmene iz evropske košarke. Shodno tome, nije nimalo čudno što Pop odavno u svoju ekipu dovodi Evropljane, a i sami znate koliko ih ima i koliko ih je imao u svom timu", rekao je Rivers. 

Klipersi su prethodne noći poraženi od Hjuston Roketsa, ali se i dalje nalaze na osmom mestu Zapadne konferencije, pa ih čeka ogromna borba u samom finišu regularnog toka sezone da tu i ostane.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar