Враћа се на терен још један лудак!

Дани Освалдо игра за трећелигаша! Претходне две године свирао у рок бенду, а контроверзни аргентински нападач одлучио да опет обуче копачке.

Фудбал 02.03.2018 | 14:00
Враћа се на терен још један лудак!
Дани Освалдо ће заиграти фудбал? Да, могућу је! Живописни Аргентинац изгледа да је после двогодишње паузе решио да поново обуче копачке и истрчки на терен и то у дресу трећелигаша Таљереса.

Како је јавила аргентинска телевизија ТyЦ Спортс, Освалдо већ неко време тренира са екипом, а одиграо је и неколико пријатељских утакмица.

Освалда се током претоходне две године посветио музици и основао рок бенд Барио Вијехо.

Према информацијама из Аргентине, очекује се да Освалдо дебитује у наредне две недеље, мада неће журити јер је имао дугачку паузу.

Аргентинац је у каријери играо за бројне клубове међу којима су Аталанта, Леће, Фјорентина, Болоња, Рома, Јувентус, Интер, Саутемптон, Порто и Бока Јуниорс.

На жалост љубитеља фудбала, никада није досегао висине које су му предвиђали стручњаци, пре свега због недисциплине и сукоба са тренерима и новинарима.

Иако је рођен у Аргентини, захваљујући деди који је Италијан, Освалдо је добио пасош те земље и одиграо је 14 мечева за Азуре.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар