Vraća se na teren još jedan ludak!

Dani Osvaldo igra za trećeligaša! Prethodne dve godine svirao u rok bendu, a kontroverzni argentinski napadač odlučio da opet obuče kopačke.

Fudbal 02.03.2018 | 14:00
Vraća se na teren još jedan ludak!
Dani Osvaldo će zaigrati fudbal? Da, moguću je! Živopisni Argentinac izgleda da je posle dvogodišnje pauze rešio da ponovo obuče kopačke i istrčki na teren i to u dresu trećeligaša Taljeresa.

Kako je javila argentinska televizija TyC Sports, Osvaldo već neko vreme trenira sa ekipom, a odigrao je i nekoliko prijateljskih utakmica.

Osvalda se tokom pretohodne dve godine posvetio muzici i osnovao rok bend Bario Vijeho.

Prema informacijama iz Argentine, očekuje se da Osvaldo debituje u naredne dve nedelje, mada neće žuriti jer je imao dugačku pauzu.

Argentinac je u karijeri igrao za brojne klubove među kojima su Atalanta, Leće, Fjorentina, Bolonja, Roma, Juventus, Inter, Sautempton, Porto i Boka Juniors.

Na žalost ljubitelja fudbala, nikada nije dosegao visine koje su mu predviđali stručnjaci, pre svega zbog nediscipline i sukoba sa trenerima i novinarima.

Iako je rođen u Argentini, zahvaljujući dedi koji je Italijan, Osvaldo je dobio pasoš te zemlje i odigrao je 14 mečeva za Azure.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar