Видео - Леброн као Шарло: Нико никад као ја!

"НБА није видела играча као што сам ја", порука је "Краља".

Кошарка 02.03.2018 | 08:30
Видео - Леброн као Шарло: Нико никад као ја!
Без обзира на то шта уради у наставку каријере и на то да ли ће поред Голден Стејта освојити још који прстен, Леброн Џејмс одавно је ушао у историју као један од двојице или тројице најзначнијих играча у историји НБА лиге.

Лидер Кливленда, најдоминантнији кошаркаш данашњице, успео је протекле ноћи оно што није нико у историји - постао је први кошаркаш који је постигао више од 30.000 поена, ухватио више од 8.000 скокова и остварио више од 8.000 асистенција.

У победи против Бруклина 129:123, Џејмс је остварио 12. трипл-дабл ове сезоне, а 67. у каријери.

После меча је говорио о себи без лажне скромности.

"Увек сам се поносио тиме што сам играч од кога прети трострука опасност", рекао је Леброн.

"Нисам поентер, али знам да пробацим лопту кроз рупу. Скачем и хватам лопте да бих помогао саиграчима у нападу и у одбрани. И волим да укључујем и остале у игру", додао је он.

Неретка су и често неизбежна поређења Џејмса са највећим у историји, Мајклом Џорданом, али он не жели да се мери ни са ким.

"Не волим да ме пореде са било ким. Осећам да сам јединствен играч. Тип сам играча каквог ова лига није видела раније и веома сам поносан на то. Хоћу да наставим и да останем такав и у блиској будућности", порука је троструког НБА шампиона и четвороструког МВП-а лиге.

Дакле, Лебронова песма је...



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар