Video - Lebron kao Šarlo: Niko nikad kao ja!

"NBA nije videla igrača kao što sam ja", poruka je "Kralja".

Košarka 02.03.2018 | 08:30
Video - Lebron kao Šarlo: Niko nikad kao ja!
Bez obzira na to šta uradi u nastavku karijere i na to da li će pored Golden Stejta osvojiti još koji prsten, Lebron Džejms odavno je ušao u istoriju kao jedan od dvojice ili trojice najznačnijih igrača u istoriji NBA lige.

Lider Klivlenda, najdominantniji košarkaš današnjice, uspeo je protekle noći ono što nije niko u istoriji - postao je prvi košarkaš koji je postigao više od 30.000 poena, uhvatio više od 8.000 skokova i ostvario više od 8.000 asistencija.

U pobedi protiv Bruklina 129:123, Džejms je ostvario 12. tripl-dabl ove sezone, a 67. u karijeri.

Posle meča je govorio o sebi bez lažne skromnosti.

"Uvek sam se ponosio time što sam igrač od koga preti trostruka opasnost", rekao je Lebron.

"Nisam poenter, ali znam da probacim loptu kroz rupu. Skačem i hvatam lopte da bih pomogao saigračima u napadu i u odbrani. I volim da uključujem i ostale u igru", dodao je on.

Neretka su i često neizbežna poređenja Džejmsa sa najvećim u istoriji, Majklom Džordanom, ali on ne želi da se meri ni sa kim.

"Ne volim da me porede sa bilo kim. Osećam da sam jedinstven igrač. Tip sam igrača kakvog ova liga nije videla ranije i veoma sam ponosan na to. Hoću da nastavim i da ostanem takav i u bliskoj budućnosti", poruka je trostrukog NBA šampiona i četvorostrukog MVP-a lige.

Dakle, Lebronova pesma je...



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar