Марина говорила о својој болести

Марина Туцаковић, позната ауторка бројних хитова је, након што је обелодањено да болује од тешке болести, решила да сама открије кроз шта је све прошла током недавног боравка на Институту за радиологију и онкологију.

Забава 27.02.2018 | 20:34
Марина говорила о својој болести
Туцаковићева је започела највећу борбу икад, за живот, а како би стала на крај бројним спекулацијама огласила се на друштвеним мрежама где је бројним пратиоцима поручила да јој лечење тек следи.

"Драги моји, сад сам код куће, јер резултати још нису готови. Лечење тек следи. Могу да кажем, да ако шта има добро у овоме, то је што сам вратила веру у људску доброту и благонаклоност, а тога никад није превише. Уверена сам да ми колеге нису само колеге, већ и пријатељи", поручила је Марина и додала:

"Да постоје дивни млади људи којима сам била окружена, мислим на медицинско особље института за онкологију које ми је дало веру да није све отишло дођавола на овом свету! О својој породици могу да кажем да сам од њих и очекивала да буду на висини задатка и да ме нису изневерили".



Она је затим још једном покалазала да је изузетно храбра као и да је у најтежим моментима остала позитивна.

"Не схватам ово трагично. Верујте, страшно је кад се то догађа другима, кад се вама то деси некако то прихватите и пустите да вас нагон за животом тера напред, то могу да вам потврде све оне моје сапутнице тамо које болест није промашила а ни поколебала, него су и даље позитивне. Љубим вас", закључила је Марина у саопштењу на "Тwиттер" профилу.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

туцак

28.02.2018 05:57

Бољебити било да свој терет и свој крст носис сама немора нико знати од цега болујес тосе носи у гроб са собом које паметан а не дасе телали

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сариц

02.03.2018 17:13

Последица вакцине Сарица носи крст! зато се смеје насвоју болест.

ОДГОВОРИТЕ