Marina govorila o svojoj bolesti

Marina Tucaković, poznata autorka brojnih hitova je, nakon što je obelodanjeno da boluje od teške bolesti, rešila da sama otkrije kroz šta je sve prošla tokom nedavnog boravka na Institutu za radiologiju i onkologiju.

Zabava 27.02.2018 | 20:34
Marina govorila o svojoj bolesti
Tucakovićeva je započela najveću borbu ikad, za život, a kako bi stala na kraj brojnim spekulacijama oglasila se na društvenim mrežama gde je brojnim pratiocima poručila da joj lečenje tek sledi.

"Dragi moji, sad sam kod kuće, jer rezultati još nisu gotovi. Lečenje tek sledi. Mogu da kažem, da ako šta ima dobro u ovome, to je što sam vratila veru u ljudsku dobrotu i blagonaklonost, a toga nikad nije previše. Uverena sam da mi kolege nisu samo kolege, već i prijatelji", poručila je Marina i dodala:

"Da postoje divni mladi ljudi kojima sam bila okružena, mislim na medicinsko osoblje instituta za onkologiju koje mi je dalo veru da nije sve otišlo dođavola na ovom svetu! O svojoj porodici mogu da kažem da sam od njih i očekivala da budu na visini zadatka i da me nisu izneverili".



Ona je zatim još jednom pokalazala da je izuzetno hrabra kao i da je u najtežim momentima ostala pozitivna.

"Ne shvatam ovo tragično. Verujte, strašno je kad se to događa drugima, kad se vama to desi nekako to prihvatite i pustite da vas nagon za životom tera napred, to mogu da vam potvrde sve one moje saputnice tamo koje bolest nije promašila a ni pokolebala, nego su i dalje pozitivne. Ljubim vas", zaključila je Marina u saopštenju na "Twitter" profilu.

(Blic)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

tucak

28.02.2018 05:57

Boljebiti bilo da svoj teret i svoj krst nosis sama nemora niko znati od cega bolujes tose nosi u grob sa sobom koje pametan a ne dase telali

ODGOVORITE
Name

Saric

02.03.2018 17:13

Posledica vakcine Sarica nosi krst! zato se smeje nasvoju bolest.

ODGOVORITE