Алимпијевић: Гласине о свађама су смијешне!

Тренер Црвене звезде одбацио је наводе "Информера" о сукобу са појединим искусним играчима и недостатку ауторитета.

Кошарка 26.02.2018 | 17:30
Алимпијевић: Гласине о свађама су смијешне!
Лош наступ на финалном турниру Купа Кораћа и потом убедљив пораз од Бамберга у Евролиги, подстакли су спекулације о поремећеним односима у свлачионици Црвене звезде.

Председник клуба Небојша Човић то је већ демантовао у интервјуу за "Вечерње новости", а слично је реаговао и тренер Душан Алимпијевић.

Дневни лист "Информер" објавио је, позивајући се на "извор близак актерима", да су се Алимпијевић и капитен Бранко Лазић "умало потукли" после четвртфинала Купа против Борца, као и да млади тренер од почетка сезоне не може да реши проблем понашања Пере Антића, који "тренира са пола снаге и ескивира обавезе".

"Молим вас, мислио сам да желите нешто озбиљно да ме питате. Гласине да сам у свађи са играчима су глупе и смешне. Нећу да причам о томе", рекао је Алимпијевић за "Информер".

Он је после гостовања у Бамбергу преузео одговорност за разочаравајуће партије у последње време и најавио да ће црвено-бели седам слободних дана до утакмице против Уникахе (петак) искористити да квалитетним тренингом изађу из кризе.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар