Alimpijević: Glasine o svađama su smiješne!

Trener Crvene zvezde odbacio je navode "Informera" o sukobu sa pojedinim iskusnim igračima i nedostatku autoriteta.

Košarka 26.02.2018 | 17:30
Alimpijević: Glasine o svađama su smiješne!
Loš nastup na finalnom turniru Kupa Koraća i potom ubedljiv poraz od Bamberga u Evroligi, podstakli su spekulacije o poremećenim odnosima u svlačionici Crvene zvezde.

Predsednik kluba Nebojša Čović to je već demantovao u intervjuu za "Večernje novosti", a slično je reagovao i trener Dušan Alimpijević.

Dnevni list "Informer" objavio je, pozivajući se na "izvor blizak akterima", da su se Alimpijević i kapiten Branko Lazić "umalo potukli" posle četvrtfinala Kupa protiv Borca, kao i da mladi trener od početka sezone ne može da reši problem ponašanja Pere Antića, koji "trenira sa pola snage i eskivira obaveze".

"Molim vas, mislio sam da želite nešto ozbiljno da me pitate. Glasine da sam u svađi sa igračima su glupe i smešne. Neću da pričam o tome", rekao je Alimpijević za "Informer".

On je posle gostovanja u Bambergu preuzeo odgovornost za razočaravajuće partije u poslednje vreme i najavio da će crveno-beli sedam slobodnih dana do utakmice protiv Unikahe (petak) iskoristiti da kvalitetnim treningom izađu iz krize.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar