Четворо страдало: Нема тероризма

Британска полиција саопштила је да за сада нема назнака да је експлозија у Лестеру, у којој су синоћ изгорели мини маркет и један дом, повезана са тероризмом.

Свијет 26.02.2018 | 08:29
Четворо страдало: Нема тероризма
Британски медији пренели су да су четири особе страдале, а да су још четири пребачене у болницу у критичном стању након експлозије.

У саопштењу објављеном на Твитер налогу локалних полицијских снага наводи се да ће инцидент бити предмет заједничке истраге с ватрогасном службом.

"У овој фази, нема назнака да је повезан с тероризмом", истиче се у саопштењу. 

Портпарол ватрогасне службе у Лестеру казао је да је на терену шест ватрогасних возила и да се претражује терен, преноси Скај њус. "За сада је непознато да ли има још повредјених или заробљених особа", рекао је портпарол. 

У претрази терена учествују и специјалне јединице са псима трагачима. Како је рекао, једна од зграда која је страдала у експлозији била је двоетажна са адаптираним поткровљем и само се срушила, као и да се за сада не зна узрок експлозије. 

Британски Скај њус пренео је да се експлозија догодила око 19 сати по локалном времену на Хинкли Роуду у Лестеру, као и да је локално становништво изјавило да је експлозија била огромна. 

Британска полиција експлозију је назвала "великим инцидентом" у коме су "у потпуности изгорели један мини маркет и кућа", пренео је Ројтерс. 

Слике о инциденту појавиле су се и на друштвеним мрежама, на којима се види огроман пламен.

 Извор: Тањуг

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

задатак изврсен

26.02.2018 09:00

Терористи су обавили сто је требало да се обави.......Западна јавност је испрепадана и дато је зелено свјетло војскама западних земаља да иду у убијање и пљацку.... тако да за цланцима о тероризму нема потребе бар до даљњег.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

позар

26.02.2018 09:26

Сами сте их поставили и измислили уз помоц америке сада се са њима и носите зло радјено готово судјено сада када вама раде о глави висе са њима носите

ОДГОВОРИТЕ