Вечерас магазин “Црно на бијело“

У емисији "Црно на бијело" вечерас гледајте:

Република Српска 25.02.2018 | 18:28
Вечерас магазин “Црно на бијело“
Оптимизам у редовима власти и опозиције пред престојеће изборе.

Како су изабрани чланови Управног одбора Агенције за банкарство?

Зашто Срби нису конститутивни на територији цијеле БиХ?

Информативно – политички магазин БН телевизије, вечерас од 20 часова.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ро

25.02.2018 18:09

О чему Ви ? Па РС нестаје полако.Остаје полуписмен народ као гласачко тијело и лопови полифичари који краду.Они ће опет шупљу причу како им је стало до РС.Ја им вјерујем.Да је могу красти а у ствари ко јебе РС свакако ће нестати а ко веле дај да се мазне који милион док се има шта.Народ глупи опет ће на гласање а паметан свијет побијеже из ове пропасти.Те емисије и ваши гости којима је стало до РС још будале вјерују.Заболи њих за РС интересује их ЛОВА.У БГ има 30 000 станова које су купили из РС, знате ли како ? Дајте ту емисију како се купују станови по БГ и Златибору,све остало је прича за неписмен народ пред спавање да лакше заспи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тако је Р О

25.02.2018 19:25

Трецини не треба прицат јер знају, а онима сто саљу обојене коментаре нема користи, луду се мозе доказати, глуп це послусати, а испрани мозак нема силе да схвати. Опет це гласат за 20 пута обецано радно мјесто, за врецу брасна, за 50КМ... "АКО ЈЕ ВЛАСТ ДОБРА И НИСТА НЕ ФУНКЦИОНИСЕ, НЕВАЉ, БРАТЕ, НАРОД"...

Name

Ро одговор

25.02.2018 19:45

Хвала на разумијевању и јављању.Често ме критикују због коментара али зар није истина што сам написао.Нисам нити ћу бити јадник ниједне криминалне странке тако да могу овако изнијети коментар.Не треба ми мијесто у општини у странци нити будзету.Зато и пишем овако јер знам да ће ово све ускоро пропасти и нестати,врло брзо.