Večeras magazin “Crno na bijelo“

U emisiji "Crno na bijelo" večeras gledajte:

Republika Srpska 25.02.2018 | 18:28
Večeras magazin “Crno na bijelo“
Optimizam u redovima vlasti i opozicije pred prestojeće izbore.

Kako su izabrani članovi Upravnog odbora Agencije za bankarstvo?

Zašto Srbi nisu konstitutivni na teritoriji cijele BiH?

Informativno – politički magazin BN televizije, večeras od 20 časova.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Ro

25.02.2018 18:09

O čemu Vi ? Pa RS nestaje polako.Ostaje polupismen narod kao glasačko tijelo i lopovi polifičari koji kradu.Oni će opet šuplju priču kako im je stalo do RS.Ja im vjerujem.Da je mogu krasti a u stvari ko jebe RS svakako će nestati a ko vele daj da se mazne koji milion dok se ima šta.Narod glupi opet će na glasanje a pametan svijet pobiježe iz ove propasti.Te emisije i vaši gosti kojima je stalo do RS još budale vjeruju.Zaboli njih za RS interesuje ih LOVA.U BG ima 30 000 stanova koje su kupili iz RS, znate li kako ? Dajte tu emisiju kako se kupuju stanovi po BG i Zlatiboru,sve ostalo je priča za nepismen narod pred spavanje da lakše zaspi.

ODGOVORITE
Name

tako je R O

25.02.2018 19:25

Trecini ne treba pricat jer znaju, a onima sto salju obojene komentare nema koristi, ludu se moze dokazati, glup ce poslusati, a isprani mozak nema sile da shvati. Opet ce glasat za 20 puta obecano radno mjesto, za vrecu brasna, za 50KM... "AKO JE VLAST DOBRA I NISTA NE FUNKCIONISE, NEVALJ, BRATE, NAROD"...

Name

Ro odgovor

25.02.2018 19:45

Hvala na razumijevanju i javljanju.Često me kritikuju zbog komentara ali zar nije istina što sam napisao.Nisam niti ću biti jadnik nijedne kriminalne stranke tako da mogu ovako iznijeti komentar.Ne treba mi mijesto u opštini u stranci niti budzetu.Zato i pišem ovako jer znam da će ovo sve uskoro propasti i nestati,vrlo brzo.