У кући нађено још 25 кг сканка

Управа полиције МУП-а Црне Горе саопштила је да је у породичној кући нарко-дилера из Подгорице чији су иницијали П. Г, којег је јутрос ухапсила са 50 килограма дроге сканк у аутомобилу, пронашла још 25 килограма сканка.

Регион 24.02.2018 | 21:36
У кући нађено још 25 кг сканка
У саопштењу црногорске Управе полиције наводи се да су службеници извршили претрес породичне куће и помоћних објеката које користи Подгоричанин са иницијалима П.Г. и том приликом пронашли 25 паковања, у којима се налазио сканк.

"Службеници Управе полиције МУП-а укупно су заплијенили 75 килограма сканка и лишили слободе лице осумњичено да је сканк посједовало у циљу даље продаје", наводи се у саопштењу.

Из Управе полиције подсјећају да су данас, прије претреса куће и помоћних објеката П.Г., око 12.15 часова извршеним прегледом возила на лицу мјеста пронађашли шест јутаних џакова у којима се налазила опојна дрога сканк, укупне тежине 50 килограма.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици, који је наложио да се П.Г. лиши слободе, а заплијењени сканк ће бити упућен у форензички центар ради вјештачења.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар