U kući nađeno još 25 kg skanka

Uprava policije MUP-a Crne Gore saopštila je da je u porodičnoj kući narko-dilera iz Podgorice čiji su inicijali P. G, kojeg je jutros uhapsila sa 50 kilograma droge skank u automobilu, pronašla još 25 kilograma skanka.

Region 24.02.2018 | 21:36
U kući nađeno još 25 kg skanka
U saopštenju crnogorske Uprave policije navodi se da su službenici izvršili pretres porodične kuće i pomoćnih objekata koje koristi Podgoričanin sa inicijalima P.G. i tom prilikom pronašli 25 pakovanja, u kojima se nalazio skank.

"Službenici Uprave policije MUP-a ukupno su zaplijenili 75 kilograma skanka i lišili slobode lice osumnjičeno da je skank posjedovalo u cilju dalje prodaje", navodi se u saopštenju.

Iz Uprave policije podsjećaju da su danas, prije pretresa kuće i pomoćnih objekata P.G., oko 12.15 časova izvršenim pregledom vozila na licu mjesta pronađašli šest jutanih džakova u kojima se nalazila opojna droga skank, ukupne težine 50 kilograma.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je naložio da se P.G. liši slobode, a zaplijenjeni skank će biti upućen u forenzički centar radi vještačenja.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar