"Никаква штета није направљена"

Министар иностраних послова у Савјету министара Игор Црнадак рекао је да је повучена сагласност за покровитељство Дана Балкана у дијелу који се односи на самопроглашено Косово.

Босна и Херцеговина 24.02.2018 | 18:34
"Никаква штета није направљена"
Црнадак је рекао да га је о томе данас обавијестила генерални конзул БиХ у Минхену Рузимира Тихић Кадрић.
 
Реагујући на информацију да је Конзулат БиХ у Минхену покровитељ манифестације Дани Балкана на којој равноправно са осталим земљама западног Балкана учествује и самопроглашено Косово, те на изјаву члана Председништва СНСД Сташе Кошарца да је тиме нанесена штета интересима РС и Србије, Црнадак је рекао да "никаква штета није направљена".

- Позивам господина Кошарца и његову политичку партију да спријече штету попут оне која је настала због тога што су довели свог предсједника и предсједника РС /Милорада Додика/ на црну листу. Имамо страшну бламажу на међународној сцени због непостојећег представништва Српске у Израелу, те бламажу због пљачке новца у РС од њиховог члана /Драгана/ Вучетића и преласка у Немачку- каже Црнадак.

(Срна)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Коле

24.02.2018 18:11

Па и СДС је на црној листи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туњо

24.02.2018 18:34

Коле Додиков товару, имаш ли шта паметније написати.

Name

Ре

24.02.2018 21:00

Ма глупаци се петљају тамо гдје им није место. Рец је о данима балкана и ту уцествују народи балкана а не дрзаве. Овако изгледа Грци Македонци Срби Хрвати Босњаци Црногорци Албанци Власи Каравласи Мадзари Румуни Бугари Роми итд

Name

Ре Ре

24.02.2018 22:08

Не лази стално.Сунцокрету.

Name

Да Се Зна

24.02.2018 18:42

Нема ту никакве стете ако Косово или било ко други уцествује у некаквој трецеразредној манифестацији коју нико ни не прати. Ал кад неко ко има српско име и клосарско презиме гласа у парламенту против тога да неки срби буду равноправни бар на папиру са неким хрватима и тај се позива на националне интересе и стити их!? Ко је овдје луд,ја несто не знам да је дотицни добио овластење од Вуцица да стити интересе Србије,он и колеге му из странке пуно стите интересе Београда који има милион и по људи и на хиљаде политицара јацих од њих. Ал како год до јуце је свиро у мултиетницку трубу данас у бубњеве национализма и руске балалајке а сутра ко зна или ко висе плати свеједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.02.2018 19:30

Појма ти немас бленто.

Name

јапаја

24.02.2018 18:51

Разроки мајмуне знасли ста прицас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

25.02.2018 07:21

Министре, на манифестацијама које организује БиХ Шиптари са Косова се могу појавити само као носачи, достављачи и помоћни радници. У било каквој званичној форми би било ударање шамара Србији и РС. Мисли о томе, ако већ не због образа, оно бар због избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кисели

25.02.2018 08:26

Ко год се од политицара диви овој америцкој листи је нула у мозгу.Знаци овај и Крсмановиц нуле.Даље,овај Црнадак има скривену про-Западну и анти-Руску реторику.Опет цу реци ста мислим.Слихта се Западњацима не би ли добио какву позицију и Бриселу као кадар из БиХ.На изборима у РС,када се пита народ,не мозе оцекивати било какву функцију.

ОДГОВОРИТЕ