"Nikakva šteta nije napravljena"

Ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Igor Crnadak rekao je da je povučena saglasnost za pokroviteljstvo Dana Balkana u dijelu koji se odnosi na samoproglašeno Kosovo.

Bosna i Hercegovina 24.02.2018 | 18:34
"Nikakva šteta nije napravljena"
Crnadak je rekao da ga je o tome danas obavijestila generalni konzul BiH u Minhenu Ruzimira Tihić Kadrić.
 
Reagujući na informaciju da je Konzulat BiH u Minhenu pokrovitelj manifestacije Dani Balkana na kojoj ravnopravno sa ostalim zemljama zapadnog Balkana učestvuje i samoproglašeno Kosovo, te na izjavu člana Predsedništva SNSD Staše Košarca da je time nanesena šteta interesima RS i Srbije, Crnadak je rekao da "nikakva šteta nije napravljena".

- Pozivam gospodina Košarca i njegovu političku partiju da spriječe štetu poput one koja je nastala zbog toga što su doveli svog predsjednika i predsjednika RS /Milorada Dodika/ na crnu listu. Imamo strašnu blamažu na međunarodnoj sceni zbog nepostojećeg predstavništva Srpske u Izraelu, te blamažu zbog pljačke novca u RS od njihovog člana /Dragana/ Vučetića i prelaska u Nemačku- kaže Crnadak.

(Srna)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Kole

24.02.2018 18:11

Pa i SDS je na crnoj listi!

ODGOVORITE
Name

Tunjo

24.02.2018 18:34

Kole Dodikov tovaru, imaš li šta pametnije napisati.

Name

Re

24.02.2018 21:00

Ma glupaci se petljaju tamo gdje im nije mesto. Rec je o danima balkana i tu ucestvuju narodi balkana a ne drzave. Ovako izgleda Grci Makedonci Srbi Hrvati Bosnjaci Crnogorci Albanci Vlasi Karavlasi Madzari Rumuni Bugari Romi itd

Name

Re Re

24.02.2018 22:08

Ne lazi stalno.Suncokretu.

Name

Da Se Zna

24.02.2018 18:42

Nema tu nikakve stete ako Kosovo ili bilo ko drugi ucestvuje u nekakvoj trecerazrednoj manifestaciji koju niko ni ne prati. Al kad neko ko ima srpsko ime i klosarsko prezime glasa u parlamentu protiv toga da neki srbi budu ravnopravni bar na papiru sa nekim hrvatima i taj se poziva na nacionalne interese i stiti ih!? Ko je ovdje lud,ja nesto ne znam da je doticni dobio ovlastenje od Vucica da stiti interese Srbije,on i kolege mu iz stranke puno stite interese Beograda koji ima milion i po ljudi i na hiljade politicara jacih od njih. Al kako god do juce je sviro u multietnicku trubu danas u bubnjeve nacionalizma i ruske balalajke a sutra ko zna ili ko vise plati svejedno.

ODGOVORITE
Name

Re

24.02.2018 19:30

Pojma ti nemas blento.

Name

japaja

24.02.2018 18:51

Razroki majmune znasli sta pricas.

ODGOVORITE
Name

Sa strane

25.02.2018 07:21

Ministre, na manifestacijama koje organizuje BiH Šiptari sa Kosova se mogu pojaviti samo kao nosači, dostavljači i pomoćni radnici. U bilo kakvoj zvaničnoj formi bi bilo udaranje šamara Srbiji i RS. Misli o tome, ako već ne zbog obraza, ono bar zbog izbora.

ODGOVORITE
Name

Kiseli

25.02.2018 08:26

Ko god se od politicara divi ovoj americkoj listi je nula u mozgu.Znaci ovaj i Krsmanovic nule.Dalje,ovaj Crnadak ima skrivenu pro-Zapadnu i anti-Rusku retoriku.Opet cu reci sta mislim.Slihta se Zapadnjacima ne bi li dobio kakvu poziciju i Briselu kao kadar iz BiH.Na izborima u RS,kada se pita narod,ne moze ocekivati bilo kakvu funkciju.

ODGOVORITE