Милан поручио Мендешу: Нађи нови клуб за Силву!

Росонери одлучили да продају Португалца. . .

Фудбал 25.02.2018 | 18:00
Милан поручио Мендешу: Нађи нови клуб за Силву!
Дуге се шушка о томе шта ће бити са Андреом Силвом, другим најскупљим појачањем Милана ове сезоне. Током јануара се појавила информација да младог Португалца жели Вулверхемптон и да је послао конкретну понуду од близу 35.000.000 евра, али да су Росонери то глатко одбили. Данас је у италијанским медијима поново актуелна продаја Силве, међутим, опције су нешто другачије. 

Момак који је за 38.000.000 евра стигао на Сан Сиро прошлог лета још није постигао гол у Серији А - у Лиги Европе сакупоио их је осам - и то је оно што наводи челнике клуба да размишљају о томе како се ипак ради о промашеној инвестицији. Такође, промена формације с доласком Ђенара Гатузадодатно је удаљила Силву од првог тима, па је и то разлог више да се разматра продаја. 

Према неким информацијама у клубу су преломили - желе трансфер између осталог и због финансијских потешкоћа, па су због тога већ контактирали Жоржа Мендеша, играчевог менаџера, и поручили му да прођане нови клуб свом штићенику.  

Исти извори наводе да је Арсенал заинтересован за Силву, те да и Евертон има неку своју рачуницу. А рачуница Милана је јасна - извући макар уложено. Што баш и неће бити лако, с обзиром на партије које (не)пружа Португалац...  

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес 

Коментари / 0

Оставите коментар