Milan poručio Mendešu: Nađi novi klub za Silvu!

Rosoneri odlučili da prodaju Portugalca. . .

Fudbal 25.02.2018 | 18:00
Milan poručio Mendešu: Nađi novi klub za Silvu!
Duge se šuška o tome šta će biti sa Andreom Silvom, drugim najskupljim pojačanjem Milana ove sezone. Tokom januara se pojavila informacija da mladog Portugalca želi Vulverhempton i da je poslao konkretnu ponudu od blizu 35.000.000 evra, ali da su Rosoneri to glatko odbili. Danas je u italijanskim medijima ponovo aktuelna prodaja Silve, međutim, opcije su nešto drugačije. 

Momak koji je za 38.000.000 evra stigao na San Siro prošlog leta još nije postigao gol u Seriji A - u Ligi Evrope sakupoio ih je osam - i to je ono što navodi čelnike kluba da razmišljaju o tome kako se ipak radi o promašenoj investiciji. Takođe, promena formacije s dolaskom Đenara Gatuzadodatno je udaljila Silvu od prvog tima, pa je i to razlog više da se razmatra prodaja. 

Prema nekim informacijama u klubu su prelomili - žele transfer između ostalog i zbog finansijskih poteškoća, pa su zbog toga već kontaktirali Žorža Mendeša, igračevog menadžera, i poručili mu da prođane novi klub svom štićeniku.  

Isti izvori navode da je Arsenal zainteresovan za Silvu, te da i Everton ima neku svoju računicu. A računica Milana je jasna - izvući makar uloženo. Što baš i neće biti lako, s obzirom na partije koje (ne)pruža Portugalac...  

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images 

Komentari / 0

Ostavite komentar