Зоран Тошић: У Европи нема "сљедеће шансе"!

"Увек може да се испостави као кључна", казао је Зоран Тошић након елиминације Партизана из Лиге Европе.

Фудбал 25.02.2018 | 17:45
Зоран Тошић: У Европи нема "сљедеће шансе"!
Зоран Тошић је један од најискуснијих фудбалера Партизана, али ни он није успео да помогне Партизану да оствари бољи резултат на гостовању у Плзењу, па је као последица тога дошла и елиминација у 1/16 финала Лиге Европе.

Партизан је одиграо одлично у Београду, што није успео да материјализује и кроз резултат (1:1), док је ипак у реваншу у Чешкој играо "по тактовима ривала" кога није успео да уздрма (2:0).

Гостујући на телевизији "Пинк", Тошић је говорио о наступу Партизана.

"Мислим да ми као нација, због резултата у прошлости, увек много очекујемо. Имали смо озбиљног и веома искусног противника који се дуго такмичи у Европи, а ми смо нови у тој фази такмичења. Млада смо екипа, биће још много тога, за нас је велики успех и ово. Идемо корак по корак", казао је крилни фудбалер Партизана.

Шта је фаилло Партизану? Јасно је голови, али пре тога су биле потребне шансе.

"То је сегмент игре где можемо да будемо незадовољни, нисмо створили шансу у Плзењу. Утакмица у Београду је такође доста утицала да реванш не буде онакав какав смо желели. Трудили смо се, многи нам замерају на томе да нисмо, али то није тачно - нико није хтео победу више од нас. Бољи противник је прошао...", навео је Тошић.

О ЦСКА И ЗВЕЗДИ

"ЦСКА је озбиљан клуб, добро послује и у сваком сегменту ради на високом нивоу. Звезда је била одличан супарник, ЦСКА има велико искуство, знате да заједно играју и по десет година...", казао је Тошић који је и сам носио дрес Московљана.

Репрезентативац Србије направио је и паралелу између Суперлиге и Европе.

"Неискуство играња таквих утакмица је кључно. У првенству имамо много таквих шанси, али у оваквим утакмицама нема следеће шансе, па испадне кључна. Тако је Плзењ прву озбиљнију искористио и дао гол и све је отишло у другом смеру", закључио је он на крају гостовања на "Пинк" телевизији.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар