ШПА: Реал сад за Барсом каска "само" 14 бодова!

Победа "краљевског клуба" у заосталој утакмици Примере.  Зизу, постоји и тај Лукас Васкез! Реалу замирисало на невољу али је дошао до минус 14! Све чешће играчи са клупе су бољи од Реалових стартера!

Фудбал 21.02.2018 | 20:55
ШПА: Реал сад за Барсом каска "само" 14 бодова!
"Коцка" Зинедина Зидана се исплатила.

Француски тренер изоставио је Кристијана Роналда са списка путника за меч са Леганесом, али је упркос одсуству најбољег стрелца - Реал уписао рутинску победу у заосталом мечу Примере.

ЛЕГАНЕС - РЕАЛ МАДРИД 1:3 (1:3)

Није деловало да ће бити тако лако када је Бустинза у 6. минуту домаћина довео у предност, али је одлични Лукас Васкез оправдао поверење Зидана и са голом у 11, а онда и асистенцијом у 29. минуту за Каземира - преломио сусрет на другу страну.

Серхио Рамос је у 90. минуту из пенала потврдио победу.

Реал је сада смањио заостатак за Барселоном на "само" 14 бодова, али утисак је да се шампион Шпаније предао од борбе за титулу и окреће се Лиги шампиона.

Реал Мадрид сада тачно зна у колико је заостатку у односу на Барселону! После истог броја одиграних мечева - минус 14! Краљевићи су коначно одиграли заостали првенствени меч против градског ривала Леганеса и победом од 3:1 преузели треће место на табели.

Али много важније од победе је да је Зинедин Зидан добио још једног играча о чијој минутажи мора озбиљно да размисли. После Марка Асенсија који је против Пари Сен Жермена показао да заслужује прву поставу, данас је заблистао и Лукас Ваксез. Истина, против Леганеса, али оно што Васкез пружа са минималном минутажом у односу на Гарета Бејла је изнад свих очекивања. Шпанац је са голом и асистенцијом био јунак преокрета након што је Леганес повео и препоручио се Зидану за озбиљнију улогу у завршници сезоне.

Леганес је шокирао Реал већ у шестом минуту после корнера и лоших интервенција Касиље и Теа Ернандеза. Поклон је искористио Бустинса. Али Реал је врло брзо вратио ствари на своје место. Васкез је погодио у 11. минуту на асистенцију Каземира, а онда после дивне акције вратио асистенцију Бразилцу у 29. минуту за преокрет. На крају је капитен Рамос из пенала у финишу потврдио победу...

ТАБЕЛА: Барселона 62, Атлетико М. 55, Реал 48, Валенсија 46, Севиља 39, Виљареал 38, Еибар 35, Ђирона 34, Бетис 33, Хетафе 33, Селта 32, Леганес 29, Сосиједад 29, Атлетик Б. 28, Алавес 28, Еспањол 27, Леванте 20, Лас Палмас 18, Депортиво 17, Малага 13.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар