Руси се сјећају Џајића...

Легендарни фудбалер добио поклон у Москви! Драгана Џајића, најбољег српског фудбалера у 20. веку, дочекало је пријатно изненађење у Москви где је допутовао као део експедиције црвено-белих.

Фудбал 21.02.2018 | 17:00
Руси се сјећају Џајића...
У хотелу где је смештен Звездин тим, Џајића је сачекао један руски фотограф који му је поклонио урамљене фотографије - са утакмице Југославије и Совјетског савеза и дуели са чувеним Албертом Шестерњовом, као са опроштајне утакмице Лава Јашина, где је "Џаја" играо за Тим света.

"Немам речи које би описале колико ми значи то што ме се у Москви и данас сећају и то што сам добио овакав поклон. Ово су веома значајне фотографије, са опроштаја Лава Јашина поготово. Захављујући овим фотографијама, сетио сам се и Шестерњова, као велико име руског фудбала. Била ми је част да играм против њега, а наравно, пресрећан сам што сам добио овако вредан и значајан поклон", рекао је Џајић за сајт црвено-белих.

Реванш утакмица шеснаестине финала између московског ЦСКА и Црвене звезде на програму је од 18.00. У првом мечу у Београду екипе су одиграле без голова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар