Rusi se sjećaju Džajića...

Legendarni fudbaler dobio poklon u Moskvi! Dragana Džajića, najboljeg srpskog fudbalera u 20. veku, dočekalo je prijatno iznenađenje u Moskvi gde je doputovao kao deo ekspedicije crveno-belih.

Fudbal 21.02.2018 | 17:00
Rusi se sjećaju Džajića...
U hotelu gde je smešten Zvezdin tim, Džajića je sačekao jedan ruski fotograf koji mu je poklonio uramljene fotografije - sa utakmice Jugoslavije i Sovjetskog saveza i dueli sa čuvenim Albertom Šesternjovom, kao sa oproštajne utakmice Lava Jašina, gde je "Džaja" igrao za Tim sveta.

"Nemam reči koje bi opisale koliko mi znači to što me se u Moskvi i danas sećaju i to što sam dobio ovakav poklon. Ovo su veoma značajne fotografije, sa oproštaja Lava Jašina pogotovo. Zahavljujući ovim fotografijama, setio sam se i Šesternjova, kao veliko ime ruskog fudbala. Bila mi je čast da igram protiv njega, a naravno, presrećan sam što sam dobio ovako vredan i značajan poklon", rekao je Džajić za sajt crveno-belih.

Revanš utakmica šesnaestine finala između moskovskog CSKA i Crvene zvezde na programu je od 18.00. U prvom meču u Beogradu ekipe su odigrale bez golova.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar