Кутињо, баш ти није дан...!

Фудбалеру Барселоне "паук" однео ауто, а само неколико сати касније лопови су му похарали кућу!

Фудбал 20.02.2018 | 18:00
Кутињо, баш ти није дан...!
Филипе Кутињо само је желео да проведе опуштен дан са породицом, пошто није отпутовао у Лондон са екипом Барселоне на меч Лиге шампиона против Челсија, а испоставило се да је доживео праву ноћну мору.

Најпре је са члановима породице отишао до чувене цркве Саграда Фамилија, али се кући вратио таксијем. Због погрешног паркирања "паук" му је покупио аутомобил.

Увече је са својим најближима отишао на вечеру у ресторан, а по повратку кући, после поноћи, доживео је још већи шок – лопови су ушли на његово имање и опљачкали га.

Кутињо је одмах обавестио полицију о томе, а каталонски медији нису навели шта су однели из виле Барселониног играча.

Кутињо је изјавио полицајцима да су пљачкаши искористили то што кућа тренутно реновира, па су неопажено прошли поред скели и материјала који се налазе у дворишту.

Бразилац, који је у јануару прешао из Ливерпула у Барселону за 160 милиона евра, није отпутовао са екипом у Лондон на прву утакмицу осмине финала Лиге шампиона против Челсија због тога што нема право наступа јер је играо групну фазу за клуб из Енглеске.

Он је за Барсу наступао седам пута, а недавно је постигао и први погодак за нови клуб, у полуфиналу Купа краља против Валенсије.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар