Kutinjo, baš ti nije dan...!

Fudbaleru Barselone "pauk" odneo auto, a samo nekoliko sati kasnije lopovi su mu poharali kuću!

Fudbal 20.02.2018 | 18:00
Kutinjo, baš ti nije dan...!
Filipe Kutinjo samo je želeo da provede opušten dan sa porodicom, pošto nije otputovao u London sa ekipom Barselone na meč Lige šampiona protiv Čelsija, a ispostavilo se da je doživeo pravu noćnu moru.

Najpre je sa članovima porodice otišao do čuvene crkve Sagrada Familija, ali se kući vratio taksijem. Zbog pogrešnog parkiranja "pauk" mu je pokupio automobil.

Uveče je sa svojim najbližima otišao na večeru u restoran, a po povratku kući, posle ponoći, doživeo je još veći šok – lopovi su ušli na njegovo imanje i opljačkali ga.

Kutinjo je odmah obavestio policiju o tome, a katalonski mediji nisu naveli šta su odneli iz vile Barseloninog igrača.

Kutinjo je izjavio policajcima da su pljačkaši iskoristili to što kuća trenutno renovira, pa su neopaženo prošli pored skeli i materijala koji se nalaze u dvorištu.

Brazilac, koji je u januaru prešao iz Liverpula u Barselonu za 160 miliona evra, nije otputovao sa ekipom u London na prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Čelsija zbog toga što nema pravo nastupa jer je igrao grupnu fazu za klub iz Engleske.

On je za Barsu nastupao sedam puta, a nedavno je postigao i prvi pogodak za novi klub, u polufinalu Kupa kralja protiv Valensije.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar