Слободан си: Лацио пустио Де Фраја!

Нека крену Јувентус, Интер, Сити, Ливерпул, Јунајтед. . .  Холанђанин ће бити један од најтраженијих играча Европе.

Фудбал 22.02.2018 | 20:50
Слободан си: Лацио пустио Де Фраја!
Вишемесечни преговори Лација и холандског штопера Стефана де Фраја око новог уговора су и дефинитивно пукли. Холанђанин ће бити слободан играч на крају сезоне пошто се Лацио и званично повукао из преговора за продужетак сарадње.

Де Фрај ће на лето као слободан играч напустити клуб, а већ сада можемо да претпоставимо да ће бити један од најтраженијих играча у Европи...

„Лацио је повукао предлог понуде за нови уговор. Објаснићемо касније наше разлоге за то. После неколико месеци преговора смо морали да донесемо ову одлуку. Хвала му за све, али се наши путеви разилазе у јуну“, поручио је спортски директор Игли Таре.

Лацио је Холанђанину нудио дупло већу палту од актуелне и уговор вредан 2.500.000 евра по сезони што он није прихватио. Зашто би када има далеко атрактивније и богатије понуде.

Спекулише се да су за Де Фраја заинтересовани манчестерски ривали Јунајтед и Сити, затим Ливерпул, Интер и Јувентус. Интер је до сада био најближи довођењу Де Фраја с обзиром да од прошлог лета преговара са њим и да му је понудио 4.000.000 евра по сезони. Јуве тражи замену за Барзаљија, а ускоро ће Кјелини у пензију тако да би им Де Фрај добро дошао. Јунајтед већ годинама муку мучи са штоперима, Клоп би да упари Ван Дајка и Де Фраја, док Гвардиола и поред скупоцених трансфера Стонса и Лапорта ипак не жели да пропусти овакву прилику...

Шта ће изабрати Де Фрај, вероватно ћемо сазнати у наредних месец-два.  

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар