Slobodan si: Lacio pustio De Fraja!

Neka krenu Juventus, Inter, Siti, Liverpul, Junajted. . .  Holanđanin će biti jedan od najtraženijih igrača Evrope.

Fudbal 22.02.2018 | 20:50
Slobodan si: Lacio pustio De Fraja!
Višemesečni pregovori Lacija i holandskog štopera Stefana de Fraja oko novog ugovora su i definitivno pukli. Holanđanin će biti slobodan igrač na kraju sezone pošto se Lacio i zvanično povukao iz pregovora za produžetak saradnje.

De Fraj će na leto kao slobodan igrač napustiti klub, a već sada možemo da pretpostavimo da će biti jedan od najtraženijih igrača u Evropi...

„Lacio je povukao predlog ponude za novi ugovor. Objasnićemo kasnije naše razloge za to. Posle nekoliko meseci pregovora smo morali da donesemo ovu odluku. Hvala mu za sve, ali se naši putevi razilaze u junu“, poručio je sportski direktor Igli Tare.

Lacio je Holanđaninu nudio duplo veću paltu od aktuelne i ugovor vredan 2.500.000 evra po sezoni što on nije prihvatio. Zašto bi kada ima daleko atraktivnije i bogatije ponude.

Spekuliše se da su za De Fraja zainteresovani mančesterski rivali Junajted i Siti, zatim Liverpul, Inter i Juventus. Inter je do sada bio najbliži dovođenju De Fraja s obzirom da od prošlog leta pregovara sa njim i da mu je ponudio 4.000.000 evra po sezoni. Juve traži zamenu za Barzaljija, a uskoro će Kjelini u penziju tako da bi im De Fraj dobro došao. Junajted već godinama muku muči sa štoperima, Klop bi da upari Van Dajka i De Fraja, dok Gvardiola i pored skupocenih transfera Stonsa i Laporta ipak ne želi da propusti ovakvu priliku...

Šta će izabrati De Fraj, verovatno ćemo saznati u narednih mesec-dva.  

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar