Агуеро као Кантона! Аргентинац ударио Вигановог навијача!

Агуеро песницом ударио навијача! Серхио Агуеро, фудбалер Манчестер ситија, песницом је ударио навијача после пораза "Грађана" од Вигана у осмини финала ФА купа.

Фудбал 20.02.2018 | 10:15
Агуеро као Кантона! Аргентинац ударио Вигановог навијача!
Сити је поражен на гостовању од трећелигаша, после чега су неки навијачи Вигана ушли на терен.

Један од њих пришао је Агуеро након чега га је Аргентинац ударио руком у главу, а присутни су спречили већин инцидент.

"Не знате шта је урадио Агуеру или шта му је рекао", рекао је Алан Ширер за ББЦ после меча. 

Такође легендарни нападач истакао је да није лепо када навијачи уђу на терен и провоцирају. 

Манчестер сити елиминисан је у осмини финала, пошто је Виган са 1:0 победио првопласирану екипу Премијер лиге.



Одушевљени навијач је излетео на терен у жељи да прослави. А нису случајно Енглези забранили навијачима да шетају тереном. Просто, ризично је, чак и кад се деси са добрим намерама. Шта се мотало по глави овог момка - не знамо. Али вероватно је нешто добацио Серхију Агуеро чим је и током утакмице нервозни Аргентинац баш оволико побеснео.

Било како, није смео овако да реагује. Није увек лако, али зато фудбалери и примају толике паре. Није то ни оправдање за овог момка, ко зна шта је рекао, али професионални спортисти морају да буду спремни да истрпе. На крају крајева, камере их увек снимају. Морао је Агуеро да зна да овај детаљ неће проћи незабележено.

Ударац у лице навијача! Да није било Вигановог Шејена Данклија сукоб би вероватно ескалирао. Агуеро је силно желео да се обрачуна са навијачем. Срећом, и овај се дозвао памети, па се повукао. Ко зна шта би се десило да није. И да је то видео још понеки навијач Вигана. Могло је да оде дођавола. 

Нема сумње, Агуеро ће бити кажњен. И вероватно прилично жестоко. Није баш као Ерик Кантона, који је мај геријем улетео у трибину са навијачима Кристал Паласа, али сигурно је да Енглези овакве инциденте неће толерисати. Научила их је томе Маргарет Тачер.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар