Aguero kao Kantona! Argentinac udario Viganovog navijača!

Aguero pesnicom udario navijača! Serhio Aguero, fudbaler Mančester sitija, pesnicom je udario navijača posle poraza "Građana" od Vigana u osmini finala FA kupa.

Fudbal 20.02.2018 | 10:15
Aguero kao Kantona! Argentinac udario Viganovog navijača!
Siti je poražen na gostovanju od trećeligaša, posle čega su neki navijači Vigana ušli na teren.

Jedan od njih prišao je Aguero nakon čega ga je Argentinac udario rukom u glavu, a prisutni su sprečili većin incident.

"Ne znate šta je uradio Agueru ili šta mu je rekao", rekao je Alan Širer za BBC posle meča. 

Takođe legendarni napadač istakao je da nije lepo kada navijači uđu na teren i provociraju. 

Mančester siti eliminisan je u osmini finala, pošto je Vigan sa 1:0 pobedio prvoplasiranu ekipu Premijer lige.



Oduševljeni navijač je izleteo na teren u želji da proslavi. A nisu slučajno Englezi zabranili navijačima da šetaju terenom. Prosto, rizično je, čak i kad se desi sa dobrim namerama. Šta se motalo po glavi ovog momka - ne znamo. Ali verovatno je nešto dobacio Serhiju Aguero čim je i tokom utakmice nervozni Argentinac baš ovoliko pobesneo.

Bilo kako, nije smeo ovako da reaguje. Nije uvek lako, ali zato fudbaleri i primaju tolike pare. Nije to ni opravdanje za ovog momka, ko zna šta je rekao, ali profesionalni sportisti moraju da budu spremni da istrpe. Na kraju krajeva, kamere ih uvek snimaju. Morao je Aguero da zna da ovaj detalj neće proći nezabeleženo.

Udarac u lice navijača! Da nije bilo Viganovog Šejena Danklija sukob bi verovatno eskalirao. Aguero je silno želeo da se obračuna sa navijačem. Srećom, i ovaj se dozvao pameti, pa se povukao. Ko zna šta bi se desilo da nije. I da je to video još poneki navijač Vigana. Moglo je da ode dođavola. 

Nema sumnje, Aguero će biti kažnjen. I verovatno prilično žestoko. Nije baš kao Erik Kantona, koji je maj gerijem uleteo u tribinu sa navijačima Kristal Palasa, ali sigurno je da Englezi ovakve incidente neće tolerisati. Naučila ih je tome Margaret Tačer.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar