Драгана Мирковић зимовала у три државе

Певачица Драгана Мирковић уживала на одмору са породицом.

Забава 20.02.2018 | 09:32
Драгана Мирковић зимовала у три државе
ФОЛК звезда Драгана Мирковић је после гала прославе 50. рођендана у Бечу, отишла на зимовање са породицом и пријатељима. Певачица је за одмор одабрала три дестинације у три државе - Нердлинген у Немачкој, Високе Татре у Словачкој и Краков у Пољској.

- Моја породица воли да путује и настојимо да сваки слободан тренутак проведемо заједно - рекла је Драгана, која се са зимовања вратила пуна утисака. - Али пред крај прошле и почетком ове године имали смо обавезе око мог рођендана и турнеје “Од милион једна” тако да смо једва дочекали заједнички одмор.

Нердлинген је романтичан град који је сачувао историјске знаменитости и обичаје. Опасан је зидинама а са куле још од средњег века до данас стражари се увече, на сваки сат, довикују, што је знак да је све безбедно. Краков ме је одушевио архитектуром и духом, док сам у Високим Татрама уживала на скијалишту, у чистом ваздуху, нетакнутој природи и спа-центру. 

Новости
фото:интернет

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Мука ми је...

20.02.2018 12:23

Све је то дивно. Трудом и радом зарадјено али у оваквим околностима гдје народ нема за хљеб и млијеко било би лијепо кад би квази елита бар мало стедила на информацијама. Гдје је она зимовала, колико има двораца, колико аута, сваровског...кога то брига! 9 годисњак се објесио јер нема родитеље и нису имали 100 динара да се осиса. То је вијест! Извади ли некад Драган и Цеца из свог Цханела Аппле па процита такво сто!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

стефан

20.02.2018 13:25

Браво, коментар ти је врх, свака ти част, погодио си у срце сву ту квази елиту која се само слика и у новине поставља своје глупе проводе, Шта је њих брига за деветогодишњаком који се објесио, битно је да је њима добро. Е моја Драгана, је си се намучила док си то зарадила. Колико си дала држави, колико си дала свом народу. Види се колико волиш свој народ док живиш у Бечу и вјероватно тамо и порезе плаћаш а у Србији и од свог народа астрономски зарађујеш. Далеко ти кућа, и не само теби него и теби сличнима од моје и од Србије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето Видис

21.02.2018 21:05

Због таквих као ти нормалан свијет и бјези одавде.Цовјек гдје зиви и ради ту и плаца порез,не мозе плацати порез Србији када зиви и ради у Аустрији.Драгана је музицку каријеру запоцела поцетком 80-их у Југославији док су били комунисти на власти,зар мислис да тада није плацала порез.Да казем и то да у опсте не слусам овај занр музике.

Name

ре ето видиш

22.02.2018 11:31

Човјек је лијепо рекао, живи у Бечу, тамо плаћа порез, а од свог народа из Србије зарађује. Шта ли си ти прочитао? Продају патриотизам, а ухљебе се вани. Тако И треба, док је народ глуп, нека пуни хале, скаче, плаћа...а они ће дементни пјевати И зарађивати на глупом народу, коме је девиза хљеба И игара.