Dragana Mirković zimovala u tri države

Pevačica Dragana Mirković uživala na odmoru sa porodicom.

Zabava 20.02.2018 | 09:32
Dragana Mirković zimovala u tri države
FOLK zvezda Dragana Mirković je posle gala proslave 50. rođendana u Beču, otišla na zimovanje sa porodicom i prijateljima. Pevačica je za odmor odabrala tri destinacije u tri države - Nerdlingen u Nemačkoj, Visoke Tatre u Slovačkoj i Krakov u Poljskoj.

- Moja porodica voli da putuje i nastojimo da svaki slobodan trenutak provedemo zajedno - rekla je Dragana, koja se sa zimovanja vratila puna utisaka. - Ali pred kraj prošle i početkom ove godine imali smo obaveze oko mog rođendana i turneje “Od milion jedna” tako da smo jedva dočekali zajednički odmor.

Nerdlingen je romantičan grad koji je sačuvao istorijske znamenitosti i običaje. Opasan je zidinama a sa kule još od srednjeg veka do danas stražari se uveče, na svaki sat, dovikuju, što je znak da je sve bezbedno. Krakov me je oduševio arhitekturom i duhom, dok sam u Visokim Tatrama uživala na skijalištu, u čistom vazduhu, netaknutoj prirodi i spa-centru. 

Novosti
foto:internet

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Muka mi je...

20.02.2018 12:23

Sve je to divno. Trudom i radom zaradjeno ali u ovakvim okolnostima gdje narod nema za hljeb i mlijeko bilo bi lijepo kad bi kvazi elita bar malo stedila na informacijama. Gdje je ona zimovala, koliko ima dvoraca, koliko auta, svarovskog...koga to briga! 9 godisnjak se objesio jer nema roditelje i nisu imali 100 dinara da se osisa. To je vijest! Izvadi li nekad Dragan i Ceca iz svog Chanela Apple pa procita takvo sto!?

ODGOVORITE
Name

stefan

20.02.2018 13:25

Bravo, komentar ti je vrh, svaka ti čast, pogodio si u srce svu tu kvazi elitu koja se samo slika i u novine postavlja svoje glupe provode, Šta je njih briga za devetogodišnjakom koji se objesio, bitno je da je njima dobro. E moja Dragana, je si se namučila dok si to zaradila. Koliko si dala državi, koliko si dala svom narodu. Vidi se koliko voliš svoj narod dok živiš u Beču i vjerovatno tamo i poreze plaćaš a u Srbiji i od svog naroda astronomski zarađuješ. Daleko ti kuća, i ne samo tebi nego i tebi sličnima od moje i od Srbije.

ODGOVORITE
Name

Eto Vidis

21.02.2018 21:05

Zbog takvih kao ti normalan svijet i bjezi odavde.Covjek gdje zivi i radi tu i placa porez,ne moze placati porez Srbiji kada zivi i radi u Austriji.Dragana je muzicku karijeru zapocela pocetkom 80-ih u Jugoslaviji dok su bili komunisti na vlasti,zar mislis da tada nije placala porez.Da kazem i to da u opste ne slusam ovaj zanr muzike.

Name

re eto vidiš

22.02.2018 11:31

Čovjek je lijepo rekao, živi u Beču, tamo plaća porez, a od svog naroda iz Srbije zarađuje. Šta li si ti pročitao? Prodaju patriotizam, a uhljebe se vani. Tako I treba, dok je narod glup, neka puni hale, skače, plaća...a oni će dementni pjevati I zarađivati na glupom narodu, kome je deviza hljeba I igara.