"Добар договор кућу гради"

Емисија "Жикина шареница" од 3. марта почиње са приказивањем на ружичастој телевизији, а гледаоци ће овај формат пратити сваке суботе и недеље.

Забава 20.02.2018 | 07:32
 "Добар договор кућу гради"
Живорад Николић, познатији као Жика Шареница, потписао је, како се прича, више десетина хиљада вредан уговор са челницима "Пинк" телевизије Жељком Митровићем и његовом супругом Милицом Митровић.
 
Састанак је одржан у просторијама ове телевизије, а све детаље су договарали тачно два сата.

- Он дуго преговара, али што се каже "Добар договор кући гради". Боље да се дуго договарамо, а да лако радимо, него да се лако договоримо, па да имамо проблеме. Тражио сам да емисија траје два сата, а он ми је дао три сата - било је прво што нам је Живорад Николић рекао по изласку из канцеларије Жељка Митровића.

Ипак, осмех није скидао са лица, те је јасно да су сви услови испуњени. Емисија ће у будућности трајати три сата, почиње у осам ујутру, а завршава се у једанаест. Жика је са собом понео шампањац, који је отворио да би наздравио са Жељком.

- Све сте приметили, шампањац и виски су ту да наздравимо - каже нам Николић кроз осмех.

Дуго се спекулисало о томе како ће се звати емисија коју ће Жика водити, као и о суми за коју је водитељ после три деценије прешао на конкурентску телевизију. Проверили смо да ли је реч о 100.000 динара.

- Ја сам ту емисију заштитио и она иде са мном, име емисије је заштићено у Агенцији за ауторска права. Садржај ће бити исти, као и име, а променићемо само сценографију. Продукцијски ће такође бити боље, јер су у тиму млађи људи. Што се тиче суме, не могу сада да завирујем у новчаник. Презадовољан сам, истина је да сам прешао за неки одређени новац. Али ипак, нисам ја Марадона - рекао нам је својим препознатљивим тоном водитељ.

О конкуренту, водитељу Милану Поповићу за кога се ових дана прича да ће на РТС-у водити емисију у истом термину у којем буде ишла "Жикина Шареница" на "Пинку", Николић има само речи хвале.

- Он је одличан водитељ, јака је конкуренција. Честитам му овим путем и мислим да му је то била велика жеља. Одличан је новинар и човек. Радио је и на новогодишљем програму, а такође се опробао се у документарним и живим програмима. Милан Поповић је један вешт момак, са којим ће бити занимљиво такмичење. "Жикину шареницу" водим ја, а стварно не знам шта ће он водити. Можда емисију "Мој Милане, јабуко са гране" или "Иде Милан шареном стазом" - завршава Жика Николић.

(Блиц)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Драган_С

20.02.2018 07:31

Жика Сељак је на листи СНС-а за надолазеће београдске изборе и ово је начин да му се плати за то. Митровић нема избора, његов опстанак такође има своју цијену!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пишите ћирилицом

20.02.2018 08:08

Добро је. Чим је новинарски занат на цијени, добар је знак да се коначно будимо из дубоког сна, у коме су нас љуљали чудни и ружни људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боргер

20.02.2018 08:39

Новинарство је дозивјело црнр дане са садасњом власцу.

Name

Америка

20.02.2018 08:30

Све овдје мозеш купит, притатеље,славу,сјај и снове. За долар продаје се све.

ОДГОВОРИТЕ