Побиједићеш само на лажијади!

Привремена Парламентарна истражна комисија сутра би након 10 мјесеци рада требало да објави закључке какав је спољнополитички статус БиХ. Судећи према ставовима парламентараца, јединственог закључка неће бити, а Комисија ће некима послужити за покушај обрачунавања са министром иностраних послова Игором Црнатком и Савезом за промјене.

Република Српска 19.02.2018 | 19:29
 Побиједићеш само на лажијади!
Идеја о формирању Истражне комисије потекла је од Марија Караматића, делегата Хрватске сељачке странке у Вијећу народа Парламентарне скупштине БиХ, који очигледно има неки лични проблем са министром Црнатком.

"У мандату овог министра ми смо службено постали најбиједнија земља у Европи", тврди Караматић и приговара министру Црнатку што је у Министарство запошљавао кадрове ПДП-а.



"Надам се да ће до краја мандата Црнадак почети да ради свој посао и да ће престати да путује по свијету", поручује Караматић.

Према Караматићевим ријечима, Црнадак би посао министра иностраних послова вјероватно требало да обавља на релацији Лакташи-Широки Бријег, а конкурсну процедуру у Министарству би ваљда требало препустити Хтватском народном сабору.

Више него очигледно је да је у овом случају у питању здружени напад ХНС-а и СНСД-а на министра Црнатка и Савез за промјене.



"Министар Црнадак не ради за добробит Републике Српске", тврди шеф Клуба посланика СНСД-а Сташа Кошарац, али за разлику од Караматића не помиње кадрове ПДП-а у Министарству већ сматра да је ДКП мрежа БиХ пуна, како каже, кадрова муслиманских обавјештајних служби.

У одбрану министра Црнатка стао је СДС. Тврде да је одличан министар који је урадио пуно на промицији Републике Српске.

Што се тиче наводног непотизма за који га прозива премијерка Српске Жељка Цвијановић, поручују да она и СНСД о томе немају морално право да причају.



"Госпођа Цвијановић је очигледно фрустрирана, јер није успјела да буде члан Предсједништва БиХ, али ни министар иностраних послова, па се сада бави јефтиним сеоским трачевима и лажима", тврди шеф Клуба посланика СДС-а Александра Пандуревић и додаје:

"Чула сам да ових дана ловци организују лажијаду, па јој сугеришем нека се пријави на такмичење. Увјерена сам да ће побиједити."



Пандуревићева је прокоментарисала и најаву предсједника СНСД-а Милорада Додиока о формирању патриотског блока у Републици Српској.

"Сачувај ме боже патриотизма Ненада Стевандића и Милорада Додика", каже Пандуревићева и цитира чувеног писца Иву Андрића који је изјавио да је патриотизам посљедње упориште хуља.

"Патриотизам би требало да се мјери стандардом грађана Републике Српске, квалитетом образовања, здравства и економским напретком, а Додик и његови партнери о таквом патриотизму не могу да говоре", закључује Пандуревићева.



БН телевизија

Коментари / 81

Оставите коментар
Name

Па

19.02.2018 18:32

Па немој тако наставница вази за једног од вецих струцњака из Теслица,цак и на изборима редовно заузима до трецег мјеста,113% вам гарантујем да је то одлицан кадар за емисију Фарма код Марица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролетер

19.02.2018 20:36

Александра је згоднија, требамо њу изабрати, да ушије Чоколинду. Не мора бити стручњак, пошто није ни Жељка, а и Колинда се само просипа.

Name

Ре

19.02.2018 20:54

Мајко мила ко нас води. Па ови гурају поднос министру иностраних послова БиХ да њих рекламира а не да ради на представљање цјеле БиХ. Ово немогу разумети ако је неко постављен да представља здравство засто од њега тразити да представља шумарство или обрнуто. Ноторна глупост

Name

Српске паметне љепотице

19.02.2018 21:09

То краљице обје сте родјене побједнице, само тако наставите. Зелим вам да наставите да и даље редате побједе свом побједницком српском народу, најјаднијем и најсиромаснијем народу у европи. Сампионски да конацне побједе, унистењем Срба.

Name

Србин са дна каце!!!

19.02.2018 21:30

Само ми је драги сто имамо нај ЗЕНСТВЕНИЈУ премијерку у окрузењу.., а бога ми и даљеее!!! Волио би знати ко јој је стилиста и фризер!!' Немам ријеци

Name

ДЕГОТХИА

20.02.2018 05:37

КОЈА БОЛЕСНА СРЕДИНА - ОВА НАСА "РЕПУБЛИКА". кАЖЕ АНДРИЋ И ДА НЕВРЈЕМЕ ИЗБАЦИ ФУКАРЕ И ПРОБИСВЈЕТЕ ДА ВЛАДАЈУ. ПОГЛЕДАЈТЕ САМО ФОТОГРАФЈЕ ОВИХ ОСТРАШЋЕНИХ И БАХАТИХ ОСОБА... А ДОБРО СУ ПЛАЋЕНИ ИЗ ПОРЕЗА ОД ПДВ-а КОЈИ МОРАЈУ ДА ПЛАЋАЈУ СВИ КОЈИ ОВАЈ ВАЗДУХ ДИШУ. ПРЕДЛАЖЕМ ДА ПЛАТЕ ПОЛИТИЧАРА, ПОСЛАНИКА, ОДБОРНИКА И МИНИСТАРА (ПОЛИТИЧКА ПОСТАВЉЕЊА) НА СВИМ НИВОИМА ТРАБА БИТИ У ИЗНОСУ ПРОСЈЕЧНА ПЛАТЕ И ТАЧКА...

Name

А резултати рада?

20.02.2018 07:48

Једини и мјеродаван критериј за оцјену владе јесу резултати рада. Посто су резултати поразавајуци, онда је јасно да нам требају много бољи људи!

Name

НИКОЛАЈ

20.02.2018 19:21

Истог сте ви квалитета обадвије , цуј сељаклука!

Name

Ловац

19.02.2018 18:32

Поредити једну тако вазну ловацку манифестацију са овим,мислим да нема никаквог смисла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

политицар

19.02.2018 18:55

Да вам ми додјемо на ловацко веце не би знали проговорит. Видјели би како се лазе, сва прва мјеста нама би припала. Не би ви добили ни утјесну награду.

Name

Ре Ловац,

19.02.2018 19:01

Постено ,нема ста.

Name

Ловац

19.02.2018 19:31

Политицару,једном тако озбиљном удрузењу реци да лазе,па мислим стварно да висе нема смисла.Политицаре слусамо сваки дан како лазу а наведите ми и један примјер да је ловац слагао.

Name

а, политицар

19.02.2018 21:15

Има лазијада као догадјај ловацке вецери, некад је била у Љукову, сада на ртрс, ртс. хтв... и наравно на хепy, управо сада наступа првак балкана....

Name

Хаха

19.02.2018 18:37

Какве глупости, зељела је да буде министар спољних послова, а премијерка (10 пута боље). Теско нама док свако има право да прица и лазе колико хоце :/

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

19.02.2018 20:32

Исувише је ово јадно и тужно да би било смијешно. Да се жељка осјећа као право рјешење за мјесто премијера не би се 2014 кандидовала за Српског члана предсједништва. Негдје дубоко у њеној души (ако је госпођа уопште има) голица је да ју је Миле ипак прецијенио, а с народом чији је предсједник тим потезом учинио невиђену спрдачину. Логично је да је хтјела да буде Српски члан предсједништва. Иначе за који мој би се уопште кандидовала и претрпјела тежак пораз од г. Иванића. (већом је разликом она побијеђена него Огњен Тадић) Све више сам убјеђења да ко зна чији гријех плаћамо и од кад и зашто се над нашим народом вуче проклетство па нам убрзо по окончању ратних страдања дође оваква власт да нас морално и материјално дотуче. Срећа па имам осјећај да овај народ полако али сигурно поново почиње да гледа својим очима.

Name

Дон

19.02.2018 18:40

Ово је циркус!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

19.02.2018 18:40

Тако је Александра. Фактички чизмица бијелић је један велики и искомплексирани лажов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

19.02.2018 18:46

Сада и у СРпској имамо задругу и парове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вупер

19.02.2018 18:47

Само ако Миле не буде уцествовао

ОДГОВОРИТЕ
Name

тако је

19.02.2018 18:56

Пандуревица је 100% у праву!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петyр Баелисх

19.02.2018 19:04

За мене је много већа издаја свезати заставе с Хрватима који су нам зна се шта учинили, него с Бошњацима. Бошњаци су много доброћуднији од Хрвата. Не вјеруј Латину, каже стара пословица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Томиславград

19.02.2018 21:00

Милорад Додиг! Његова родна груда!

Name

Рајо

19.02.2018 19:06

Црнадак је путовао као суманут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Занимљиво...

19.02.2018 19:08

Јел знате онај виц: Причају двије плавуше...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Плавсиц

19.02.2018 19:26

Просетах данас кроз Бања луку,тузнијег народа у Европи нисам видио до данас....Осмијех дукат.Туга и сиромаство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Такав Дан

19.02.2018 19:53

Паметан народ,само се будале смију без разлога.

Name

Мали србо

19.02.2018 20:12

А зато си има ста видјети, пуне кафице и у сваког телефон у рукама.

Name

Канада

20.02.2018 04:21

У праву си , био сам просле године у РС, И моје запазање је исто. Видис само тузна И забринута лица људи И то сам бас рекао својима. И није цудо обзиром ста се све десава И у каквим условима И амбијенту се зиви. Циста пропаст И безнаде. Наравно да земља у којој зивим није идеална јер идеална дрзава не постоји али , цисто ради поредења , описацу једнан догадај коме сам сасвим слуцајно присуствовао: недеља поподне И возим се метроом И на једној оф станица улазе два момка са гитарама у руци И поцесе да свирају неку лијепу мелодију И , вјерујте , недуго , висе оф пола путника је , онако спонтано , устало И игра И пјевуси, како ко зна И умије али игра. И меду њима је било И старијих И дјеце И бијелих И црних И зутих И овако И онако обуцених и меду њима је било и баптиста и еванделиста и католика и особа исламске вјероисповијести (видјело се по носњи) и ко зна кога јос али они заједно играју , пјевусе и смију се. И није их брига ни за једног политицара , ни за једну политицку партију у свијету , нити их то интересује. Они имају своје послове и примања оф којих могу пристојно да зиве и за њих је недеља дан одмора и опустања . Срецни неки људи. А? У том моменту сјетио сам се , управо , тих тузних и забринутих лица које сам видио тамо. А сто се тице ових двију назови господа и њихових партија, јадан је народ с њима. Једни су су типицна мафија која је узурпирала власт а други су или неспособни или И'м оваква ситуација одговара. У сцаком слуцају, нема велике разлике измеду једних и других, цаст веома ријетким изузецима у опозији. И све док то народ конацно не схвати и док се на политицкој сцени не појаве неке потпуно нове снаге које це радити у интересу народа , тамо напретка нема. А и њих ако буде потребно , смјените .Смјењујте их на изборима , демонстрацијама , улицним револуцијама али се пробудите конацно. Зар вам није доста тога сто раде са васим и зивотима васе дјеце?

Name

Ре србо

20.02.2018 07:54

Тачно пуни кафићи Дрвачана, Петровчана, кључана : Сањана , Мркоњичана , Гламочака , све шљегло у Бањалуку ту једино нема Бањалучана , Бањалучани бјеже из свог родног града пред најездом ових набројаних али ваљда ће и Бањалука брзо промјенити назив , надам се да се ће ови дошљаци брзо бјежати из Бањалуке..................

Name

Кљуцанин

22.02.2018 07:11

Велики сте ми ви градјани БањОлуцани , пардон, велики малоградјани...

Name

Неспособна

19.02.2018 19:56

Није Жеки способна ни на лажијади побиједити, иако би била шампион само да има мало више кликера

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жекс

19.02.2018 19:57

Па то је фактички 113% тачно што је Александра рекла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензија

19.02.2018 19:58

Наставница енглеског нам је продужила живот за 4 године и увела 113% јефтинију струју све милина у насој Српској

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милко

19.02.2018 19:59

Немојте тако г-ђо Пандуревић, ипак је нама пензионерима премијерка продужила живот за 4 године.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турбоскара

19.02.2018 20:00

Када се највише лаже? Прије избора и посље лова.Само се незнам ко више лаже ловац или риболовац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градјанин РС

19.02.2018 20:00

Зељка стварно лупа,одговори јој Александра,премијерка изгледа не зиви гдје и ми остали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

19.02.2018 20:09

Жељка ем би побиједила на лажијади ем би вепра могла голим рукама задавити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола незнановиц.

19.02.2018 20:09

Зељка је запослила и Додик и тајкуни њихови све комсије.Ста је сада сто лазе све сто казе није висе интересантна зна је цитав свијет а и Америка увјек долази овамо по паре сто јој скупљају њени у Америци тајкуни.Коме даје толики новац вамо се фали да је све за запосљавање.И за Борце и фамилије погинулих бораца засто се буне сви и страјкују када је тако.Казе да се боље зиви него у Америци зиве који раде за њу и за Додика и полицију РС Лукаца.поз свима посебно Б Н најбољи сте радио и тв.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старац Богдан

19.02.2018 20:22

Браву за Александру, маестралан и елегантан одговор, посебно са цитирањем Андрића. Лицемјери и пробисвјети а не патриоте. А и похвале за добар изглед, шарм и осмјех

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

20.02.2018 07:21

Бас си СТАРАЦ мој Богдане,а по питању комплимената на рацун ове Српкиње која даје примјер осталим зенама како да нам се демографија и наталитет не урусава.

Name

сандокан

19.02.2018 20:23

Није потребно оволико коментара,све се види... Најјаднија само земља у Европи. А треба линчовати све оне који су покрали 9 милијарди од акциза и сад поново гласали за њих. А уставни суд послати на биро...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Штрумф

19.02.2018 20:42

1-0 за Александару...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанко

19.02.2018 20:42

Александра нема користи да им се прича.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола незнановиц.

19.02.2018 20:44

Лазове један не лази несрамоти хрвацски народ Није он ко Зељка да запосљава за паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зељана

19.02.2018 20:49

Мозе прво мјесто у лазијади и добива сребреног медједа по имену додо безглави или мозе бирати лицемер стевандиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Он

19.02.2018 21:03

Зељко је изгубио компас већ одавно, то је сигурно... Подршка СзП

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теслиц

19.02.2018 21:05

Она јесте сампион лагања. Глуми Српкињу, брине за РС, а дјед јој је ко устаски командант клао Србе око Дервенте. Традицију јој је наставио ујак, командант ХВО који је водио напад на Брод и Дервенту. Устасијада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народе

20.02.2018 07:57

Народе јел ово могуће, па зато она добија Хрватске гласове , Срби памет у главу иначе ово је прешло све границе ако је истина , све добро провјерити

Name

Зоки

19.02.2018 21:18

КРАЉИЦЕ,ти си једина особа у политици коју цијеним и постујем,нека те Бог цува.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рокy

19.02.2018 21:37

И ја да сам на александрином мјесту јос висе би баљезгао за паре које добија ..6000км на празној прици..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цале!

21.02.2018 10:47

Зар има 6000????

Name

Ин

19.02.2018 21:52

Александра је 100% управу. а цизмица би узела прво мјесто на лазијади на свјетском нивоу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100%

19.02.2018 21:53

У БиХ нема живота док се не подијели на три државице. Никад се тројица неће договорити. Ова је држава осуђена на пропаст са оваквом политиком и њеним политичарима. Сви они нас претварају у своје слуге који морамо, хтјели то или не, радити за њих. Ко неће мора ићи вани да ради за странца газду који ће га цијенити као радника. Дивим се Жељки Цвијановић кад даје изјаве о љепоти живота у БиХ без имало срама док лаже. Милорад Додик као да је једва завршио основну школу са 0% културе, или тачније понаша се као фурман, силеџијски и провокативно, безобразно и дрско да га човјек не би пожелио имати ни за даљег комшију а камоли за предсједника РС-а. Такав је и не може се промијенити али ми није јасно да имамо толики број неписмених и необразованих људи који му дају глас на изборима. Не могу то никако схватити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.02.2018 07:25

Лупаш , по опробаном рецепту ботова и причи коју потурају ,не кажем да си бот али бркаш чисту крађу са националним .питањем.Јел ти мислиш да би ови лопови мање крали у националним торовима , не само би више крали , а ти си јадан представник још јадније групације људи који кажу да је крађа , непотизам, корупција , шиканирање, енормно задуживање врлина .Настави да радиш штоси досада радио заби главу у пјесак , као ној , док банда задње кокоши черупа , а онда наби ноге у папуче сједи пред рачунар , пријави се на портале да коментаришеш под лажним именом (под правим именом не смијеш јел ти је вођа дао да оглођеш коју кост) , и тупи до бесвјести.На крају дана у својој шупљој глави сам себи кажеш "Ал сам паметан бог те јебо" , па на спавање , сав сретан у својем незнању.

Name

куку нама са нама

20.02.2018 07:29

Знаци до народа је,јер иде на изборе и тиме себи ставља омцу око врата..временом се стокхолмски синдром одомацио и у БиХ,а да га нисмо ни свјесни..А прављењем малих дрзава,тек би нас нестало..дај мало укљуци своју главу и бицес 100 посто у праву..ако је успјех у разлазу,цему онда Унија....док су се људи у сретна времена уједињавали у мобе,задруге и слицно томе,тад су имали просперитет..цак су и зивотиње успјесније у зивотном битисању кад су у стаду или крду.

Name

ре за ре

20.02.2018 10:58

Само да те приупитам:"Јеси ли ти сав свој?" Коментар ти нема везе са текстом "100%"

Name

ре за куку нам

20.02.2018 11:04

Вукови и овце нису никада живјели у истом крду или стаду. Због тога су овце ишле у тор а вукови у шуму. Је ли ти сад нешто јасније?

Name

Далај Лама

19.02.2018 22:53

У зивоту дам цуо много лази небулоза фантазија и којекаквих бидалестина али ово стварно сад прелази све могуце границе здравог разума и морала.Ратни профитер и дезертер да оснива патриотску лигу-блок. Е мила мајко ако се то деси сви борци ВРС требали би да врате своје буквице и да се одрекну статуса борца јер то нису посто дезертер ступа на сцену са својим патриотизмом.Да ми је знати како ли се јадни погинули у рату преврцу у гробу? Е младости пуста засто ли си зивот дала? Сутра треба дезертер да оснива патриотизам и да се изругује зртвама рата....ИМА ЛИ ПАМЕТИ КОД КОД ОБИЦНИХ ЉУДИ ДА ТО СПРИЈЕЦИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рагиб

19.02.2018 23:33

Жељка има читав тим за уљепсавање и ништа јој не могу, џаба труд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИЗВИНИ СЕ ЦРНАТКУ

20.02.2018 00:32

ЕТО ТИ ЦВИЈАНОВИЦКА БАС РАДИС ЗА НАСУ ДОБРОБИТ ТАКО И ТОЛИКО ДА ТЕ ЗАМОЉАВАМО ДА ТО ВИСЕ НЕ РАДИС,СЈАХУЈ ЗЕНО ВИСЕ УНИСТИ И РАСЕЛИ НАС ТОЛИКО ДА У ТОЈ РС ЗА КОЈУ ТААААКО ДОБРО РАДИС НЕЦЕ НИКО ОСТАТИ АКО НАСТАВИС ТИМ ТЕМПОМ...ЗНАЦИ У ПРЕВОДУ-ЦИСТИ ИСПРЕД СВОЈЕ КУЦЕ НЕ БЕРИ ТУДЈУ БРИГУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

20.02.2018 04:04

Чуј, па ни фризер ни стилиста нису мађионичати. Нешто што је ружно , оно је ружно .

ОДГОВОРИТЕ
Name

кукуку нама са нама

20.02.2018 07:18

Није ни цудо каква нам је дрзава кад нам љепсу половину политике представљају Смијановицка,Пандуровицка,Мајкицка,Марковицка....ецетера,ецетера,сто казу Французи

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре куку нама

20.02.2018 11:05

Ко је Смијановићка?

Name

Сандра

20.02.2018 07:59

Док се оне/они свадјају млади одлазе, дјеца се не радјају, народ умире, фирме се затварају, задужујемо се, а ми се насладјујемо ко ће дати заје.анији коментар.И то траје....пропадамо... а свијет иде напријед, улажу у научна истраживања, културу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко Миха

20.02.2018 08:09

Да се Жељка пита она би дигла цијену горива пет марака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

20.02.2018 08:11

Никада нисмо имали лошијег премијера од Цвијановићке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко Ивић

20.02.2018 08:42

Ова СНСД ова власт је тотално изгубила компас они уопште немају појама како овај народ тешко живи и пати се док се они расипају милионима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

немојте борци заборавити

20.02.2018 13:24

Погледајте моји саборци ко су прве три личности у влади Републике Српске? Зар смо се као српски борци борили, да са нама данас владају, да нас понижавају и пљачкају разне Сребренке, Жељке, Касиповићи, Глухаковићи?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вупер

20.02.2018 13:56

Само ако миле небуде уцествовао

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИКОЛАЈ

20.02.2018 19:18

Цуј , Пандуровицка неког назива сељаком , бас ниско !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Николај

21.02.2018 05:10

Гдје ти то процита тако ти Бога. Реце јој да је лазов и ста је ту неистина осим ако ти сваки мјесец не плате сто тросис струју?

Name

Горан Косоавац

20.02.2018 20:02

Побједила би Цвијановићка и не само на лажијади, него и на крадијади

ОДГОВОРИТЕ
Name

дисидент

21.02.2018 15:11

Мислим да у новијој историји политике нисмо имали овакве зене. Овакве зене мислим у негативном смислу. Просто је невјероватно колико неке злобе у себи крију и једна и друга. Питам се само знају ли се понекад насмијесити ,упутити неки топао поглед, несто сто је у природи зене. Него, цим су отвориле уста и ухватиле се микрофона оплети по некоме. Па ја не знам да ли се њима ико радује и кад својој куци иду? Ако су нам и остале зене у политици овакве онда смо дно дна. Није ниста боља ни господја Мајкиц а да не говорим о оној малој из Добоја сто је у СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Косарац

21.02.2018 16:33

Ја знам многе мускарце којима се уене не радују када куци иду јер их туку.

Name

Сдс нњ.

21.02.2018 16:20

Тако је легендо наса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво, Александра

21.02.2018 17:16

Немамао ништа овамо осим тебе. Све неки зализани и натапиране прагоспође без способности запажања и изражавања. Кад нешто изјавиш, сунце ме огрије. Ем се има шта видјети, ем се има шта чути. Шта би дали у СНСД у да те имају?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нина

21.02.2018 17:19

Она је лажијаду давно превазишла, то је за њу аматерска прича.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Уфф

22.02.2018 08:28

Сто је рузна и антипатицна ова пандуревицка. А јос кад стави вјестацке трепавице које јој нагласавају подоцњаке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Двије плавке

22.02.2018 09:51

Која је вама боља пич..?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мм

22.02.2018 12:34

Алексанра срамота те слусати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наставница

22.02.2018 13:31

Облаци се на Поребрицама а глава ко са конзерве говедјег гуласа.

ОДГОВОРИТЕ