Откривена четири лажна документа

Припадници Граничне полиције БиХ открили су протеклог викенда на граничном прелазу Орашје четири фалсификована документа.

Босна и Херцеговина 19.02.2018 | 14:01
Откривена четири лажна документа
Код држављанина Србије чији су иницијали С.Н. откривена је фалсификована возачка дозвола Србије, а код држављанина БиХ чији су иницијали Н.Ђ. ЦЕМТ дозвола.

Контролом држављанина БиХ чији су иницијали А.Р. откривене су фалсификована возачка дозвола Француске и дозвола боравка у овој земљи, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

На грачином прелазу Градишка при изласку из БиХ у петак, 16. фебруара, откривена је фалсификована лична карта Румуније коју је на увид дао држављанин Црне Горе чији су иницијали М.А.

Сви фалсификовани документи су привремено одузети, а у току је даљи рад на овим случајевима.

Службеници Јединице Граничне полиције Бијељина јуче су при уласку у БиХ на прелазу Попови провјерама аутомобила "голф", националних ознака Србије, уочили преправке броја шасије.

Возилом је управљао држављанин Србије чији су иницијали Ј.В.

Према наредби тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Бијељини особа и возило предати су службеницима Станице граничне полиције Бадовинци МУП-а Србије.

На граничном прелазу Увац јуче је ухапшено лице чији су иницијали Н.Д. након што је граничним провјерама утврђено да га потражује Општински суд у Сарајеву због кривичног дјела паљевина.

Овај држављанин БиХ контролисан је на изласку из БиХ на прелазу Увац и предат је службеницима Судске полиције Горажде.

На граничном прелазу Брод, при уласку у БиХ, у суботу, 16. фебруара, ухапшена је држављанка БиХ чији су иницијали Р.Ш. јер је установљено да је потражује Општински суд у Зеници због кривичног дјела крађа.

Ова држављанка БиХ предата је службеницима Судске полиције Оџак.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Лов

19.02.2018 13:29

Највише посла одраде управо они у најмањем функционалном чину полицајца то су статистички подаци који су тачни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лов

19.02.2018 13:30

Највише посла одраде управо они у најмањем функционалном чину полицајца то су статистички подаци који су тачни.

ОДГОВОРИТЕ