Otkrivena četiri lažna dokumenta

Pripadnici Granične policije BiH otkrili su proteklog vikenda na graničnom prelazu Orašje četiri falsifikovana dokumenta.

Bosna i Hercegovina 19.02.2018 | 14:01
Otkrivena četiri lažna dokumenta
Kod državljanina Srbije čiji su inicijali S.N. otkrivena je falsifikovana vozačka dozvola Srbije, a kod državljanina BiH čiji su inicijali N.Đ. CEMT dozvola.

Kontrolom državljanina BiH čiji su inicijali A.R. otkrivene su falsifikovana vozačka dozvola Francuske i dozvola boravka u ovoj zemlji, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Na gračinom prelazu Gradiška pri izlasku iz BiH u petak, 16. februara, otkrivena je falsifikovana lična karta Rumunije koju je na uvid dao državljanin Crne Gore čiji su inicijali M.A.

Svi falsifikovani dokumenti su privremeno oduzeti, a u toku je dalji rad na ovim slučajevima.

Službenici Jedinice Granične policije Bijeljina juče su pri ulasku u BiH na prelazu Popovi provjerama automobila "golf", nacionalnih oznaka Srbije, uočili prepravke broja šasije.

Vozilom je upravljao državljanin Srbije čiji su inicijali J.V.

Prema naredbi tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini osoba i vozilo predati su službenicima Stanice granične policije Badovinci MUP-a Srbije.

Na graničnom prelazu Uvac juče je uhapšeno lice čiji su inicijali N.D. nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Sarajevu zbog krivičnog djela paljevina.

Ovaj državljanin BiH kontrolisan je na izlasku iz BiH na prelazu Uvac i predat je službenicima Sudske policije Goražde.

Na graničnom prelazu Brod, pri ulasku u BiH, u subotu, 16. februara, uhapšena je državljanka BiH čiji su inicijali R.Š. jer je ustanovljeno da je potražuje Opštinski sud u Zenici zbog krivičnog djela krađa.

Ova državljanka BiH predata je službenicima Sudske policije Odžak.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Lov

19.02.2018 13:29

Najviše posla odrade upravo oni u najmanjem funkcionalnom činu policajca to su statistički podaci koji su tačni.

ODGOVORITE
Name

Lov

19.02.2018 13:30

Najviše posla odrade upravo oni u najmanjem funkcionalnom činu policajca to su statistički podaci koji su tačni.

ODGOVORITE