Жика добио наследника на РТС

Након што је Жика Николић, познатији као Жика Шареница, одлучио да напусти РТС након 15 година рада и пређе на ружичасту телевизију, популарни водитељ добио је наследника на јавном сервису.

Забава 19.02.2018 | 07:31
Жика добио наследника на РТС
Наиме. како Ало ексклузивно сазнаје, чувену „Шареницу“ наставиће да води Милан Поповић, водитељ јавног сервиса, који тренутно уређује и води емисију "60 најлепших народних песама".

- Жика је оставио лични печат емисијом "Шареница", али руководство телевизије жели да задржи тај формат, који је сваког викенда привлачио милионе гледалаца. С обзиром на то да је Поповић водио различите емисије и показао да одлично познаје народну културу, надлежни са РТС-а сматрају да би он био најбољи избор - каже наш извор упућен у читаву причу.



Жика Шареница за Ало каже да је задовољан избором новог водитеља, али да ће назив емисије морати да се промени.

- Нисам знао да ми је он наследник, али супер. Заиста мислим све најлепше о њему - каже Жика, а на питање како ће се убудуће звати емисија чији је био аутор, водитељ шаљиво поручује:

- Глупо је да Милан ради "Жикину шареницу", не иде. Могу да му препоручим један леп назив за емисију, а то је "Мој Милане, јабуко са гране" - каже Жика Шареница.

Водитељ Милан Поповиж каже да је за информацију да ће бити нови водитељ чуо од колега са РТС-а, али да још није званично потврђена. Ипак, не крије да би волео да се нађе у тој улози.

- То сам управо чуо од колега, са свих страна стиже. Сви нагађају и претпостављају да ћу ја бити водитељ јер је логично да будем, пошто познајем целу Србију. Међутим, имам много посла. Колико сам упућен, то се уопште не зна. Жика и ја смо супер и видим да је ово врло занимљиво, па је циркус око тога. У суштини, све ствари које имају национални значај за Србију, ја волим да радим. Ипак, вероватно је рано да се прича о томе и шта ће бити у том термину, јер је то је четири сата програма, што уопште није мало - каже Милан Поповић.

Када смо позвали Оливеру Ковачевић, уредница забавног програма РТС-а није потврдила, али ни демантовала наша сазнања.

- Милан Поповић води емисију "60 најлепших народних песама" и још нисмо донели одлуку. То је све што могу да кажем - рекла је Оливера за "Ало!".

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар