Мири се најљепши пар Холивуда?

Када је објављена вест да се Џенифер Анистон разводи од Џастина Теруа, одмах су кренуле спекулације. Сада су она и Бред Пит сами, разведени први пут после 13 година и фанови жељно ишчекују да ли ће њихова љубавна прича имати срећан крај. Да ли ће "кармичко помирење" уследити иако су прошли дуг пут?

Забава 18.02.2018 | 11:50
Мири се најљепши пар Холивуда?
Бред Пит и Џенифер Анистон били су у браку од 2000. до 2005. године, када је он, као што цео свет зна, преварио са Анђелином Џоли. Уследиле су за њега срећне, за њу мучне године.

Сада су они потпуно другачији људи, деценија је прошла, али неименовани извор за магазин "Пеопле" каже да обоје и даље памте шта није ваљало у њиховом односу.

"Више времена су провели једно без другог него што су све укупно били заједно. Мени делује као да су потпуно заборавили једно на друго иако се њихова имена стално доводе у везу у јавности", рекао је извор.

Према сазнањима магазина "Пеопле" њих двоје се нису видели ни чули "вековима", само с времена на време размене поруке око великих пројеката, честитају једно другом награде, пословне успехе...

Бред има и шесторо деце што ствари додатно компликује и представља отежавајућу околност за евентуално помирење са Џенифер.

Оно што у целој причи изненађује је што њих двоје и даље обожаваоци "виде као пар" и после тако дуго времена та прича је и даље на тапету.

"Верујте ми, од тога нема ништа", инсистирао је ипак извор за "Пеопле".

С друге стране "УС Wееклy" такође наводи да је Пит, као и сви чуо за развод, али да није ступио у контакт са бившом.

"Он јој само жели најбоље, у то нема сумње. Али, међу њима се још ништа не дешава".

Ипак, обожаваоци не престају да се надају да ће некада најслађи пар Холивуда опет бити заједно.

(Агенције)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Марко С.

18.02.2018 13:55

Баш нас занима

ОДГОВОРИТЕ