ЗОИ: Хиршеру друга медаља, Срби солидни, Локмић испао

Српски скијаш Марко Вукићевић заузео је током ноћи 41. место у велеслалому, Марко Стевовић трку је завршио на 45. месту. Локмић без пласмана у велеслалому.  Бх. скијаш није успио да заврши другу трку, у којој је тријумфовао Аустријанац Марсел Хиршер. Друго злато за сјајног Аустријанца Марсела Хиршера.

Остали спортови 18.02.2018 | 15:00
ЗОИ: Хиршеру друга медаља, Срби солидни, Локмић испао
Златну медаљу у тој дисциплини на Зимским олимпијским играма у Пјонгчангу освојио Аустријанац Марсел Хиршер.

Вукићевић је трку завршио резултатом 2:31,35 минута и кроз циљ је прошао са 13,31 секундом заостатка за победником. Стевовић је на циљу за Хиршером заостао 15,17 секунди.

Локмић без пласмана у велеслалому. Бх. скијаш није успио да заврши другу трку, у којој је тријумфовао Аустријанац Марсел Хиршер.

Рано јутрос по нашем времену бх. скијаш Емир Локмић наступио је у велеслалом трци на Зимским олимпијским играма у Пјонгчангу.

Нажалост, 20-годишњи олимпијац из Сарајева није успио да заврши другу трку, након веома доброг пласмана и 44. мјеста у првој трци.

Скијашу сарајевског Жељезничара ЗОИ у Јужној Кореји прве су у каријери.

Хиршер је стазу прешао за 2:18,04 минута и освојио другу медаљу у Пјонгчангу, након што је у уторак био најбољи у алпској комбинацији. 

Сребрну медаљу је освојио Норвежанин Хенрик Кристоферсен са 1,27 секунди заостатка, док је Француз Алекси Пантиро освојио бронзу са заостатком од 1,31 секунду. То је друга медаља за Француза у Пјонгчангу, пошто је освојио сребро у алпској комбинацији.

Извор: Б92/мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар